Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Kentsel Dönüşüm Projesinde Binalar Hızla Yükseliyor

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyelerin başında gelen Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdi. Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 541 konut, 14 dükkan ve 1 caminin yapım çalışmaları çok hızlı bir şekilde devam ediyor.

Ülkemizde kentsel dönüşüm konusunda örnek projeler hayata geçiren Gölcük Belediyesi, sadece Sanayi alanında değil diğer dönüşüm projelerinde de hızlı bir ivme yakaladı. Gölcük Belediyesi Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başlatmış olduğu kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında çevre ve yaşam kalitesini yükseltmek üzere başlatmış olduğu kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam sürüyor.

Depreme Dayanıklı Evler

Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi'nde temeli atılan 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan proje çalışmaları devam ediyor. TOKİ Başkanlığı ile birlikte yürütülen projenin çok yakın sürede bitirilmesi, evlerin hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. Böylece deprem dolayısıyla çökme bölgesinde evleri bulunanlar, zemini sağlam, depreme dayanıklı güvenilir bir şekilde inşa edilen konutlarına kavuşmuş olacak.

Gölcük’e Değer Katacak

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “İlçemizin, şehrimizin vizyonunu değiştirecek proje planlandığı şekilde ilerliyor. Hedefimiz bölgeye değer katacak büyük projenin aksamadan, belirlenen tarihten önce faaliyete geçmesi. Gölcük’te ülkeye rol model olan projenin çevreyi ve çehreyi değiştirmesini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Proje tamamlandığında Denizevler bölgesinde afete maruz kalan insanlarımızın daha sağlıklı daha güvenli ve daha huzurlu yaşayabilecekleri konutlarına kavuşmuş olacaklar. Bu çerçevede kentsel dönüşüm çalışmalarının artarak devam edeceğini ifade ediyor ve bu çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Memur-Sen’den Zam Tepkisi: “Bu Teklif Gerçekçi Değil, Kabul Etmiyoruz!”
EKONOMİ
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Zeytinoğlu’ndan ABD Vergi Artışına Tepki:
ASAYİŞ
32 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Drift ve Ehliyetsiz Sürüşe Rekor Ceza
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
Körfez’de, Yeşil Alanlara Titiz Dokunuş
EKONOMİ
66 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin En Zengin İli Belli Oldu: Kocaeli Zirvede
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Ailelere Özel Eğitim: Mahremiyetin Temeli Ailedir
KOCAELİ
6 Kez Görüntülendi.
KOSKEM’den Hayat Kurtaran Müdahale
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de, Dijital Dolandırıcı Yakalandı
ASAYİŞ
118 Kez Görüntülendi.
Kapıkule’den Gebze’ye Uzanıyor: 692 Kilo Esrar Tırda Yakalandı
ASAYİŞ
32 Kez Görüntülendi.
8 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Operasyonla Yakalandı