Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Sokak Hayvanları’nın Dostu ‘Körfez Belediyesi’

Körfez Belediyesi, kısa bir süre önce Yeniyalı Mahallesi’nde yapımına başladığı Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi projesini tamamladı.

SESSİZ DOSTLARIN ‘SESİ’ OLDULAR 
Her canlının değerli olduğu bilinciyle çalışan Körfez Belediyesi, Başkan İsmail Baran’ın direktifleri doğrultusunda Körfez’in sessiz dostları olan sokak hayvanlarını da unutmadı. Kentin bir parçası olan sokak hayvanları için, YeniyalıMahallesi’nde (itfaiye yanı) ‘Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ projesini tamamladı. 
 

MÜJDEYİ BAŞKAN BARAN DUYURDU 
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sokak hayvanları için hayata geçirdikleri Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi projesinin tamamlandığı sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Baran; “Sessiz dostlarımıza ve onların sesi olan vatandaşlarımıza bir müjdemiz var. Sokak Hayvanları Geçici Bakım evi ve Rehabilitasyon Merkezi projemizi tamamladık. En kısa sürede bu projemizde sessiz dostlarımızın hizmetine açacağız. Körfeze Hizmet Yakışır “ ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
57 Kez Görüntülendi.
Başkan Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi’ni Ağırladı
EKONOMİ
34 Kez Görüntülendi.
Akaryakıt Fiyatlarına Enflasyon Etkili Zam Geldi
EKONOMİ
8 Kez Görüntülendi.
Emekli ve Memur Maaşlarına Enflasyon Düzenlemesi
KOCAELİ
22 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Süper Enduro Heyecanı Başlıyor
KOCAELİ
28 Kez Görüntülendi.
İzmit Körfezi Deniz Festivali Dolu Dolu Geçti
EKONOMİ
16 Kez Görüntülendi.
OYAK Çimento, Capital 500 ve ISO 500’de Sektör Liderliğini Korudu
KÖRFEZ
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Meclisi’nden Dergideki Karikatüre Tepki
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılıktan Aranan Şahıs Operasyonla Yakalandı
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
İzmit’te 300 Bin Dal Bandrolsüz Sigara Ele Geçirildi
İZMİT
198 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Geleneksel Oyun Etkinlikleri Başladı