Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu tarafından açıklanacak.

Saadet Partisi (SP) belediye başkan adayları, Pazar günü Ankara’da düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısında Genel Başkan Temel Karamollaoğlu tarafından açıklanacak.

Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı, 12 İlçe ve Büyükşehir olmak üzere toplam 13 belediye başkan adayı çıkaracak. Parti içinde yapılan görüşmeler ardından henüz netleşmese de bazı isimler şekillenmeye başladı.

Çayırova, Dilovası ve Başiskele adayları İl Başkanı Nurettin Çelik tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. 9 diğer belediye başkan adayı Pazar günü Ankara’da düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısında Genel Başkan Temel Karamollaoğlu tarafından açıklanacak. Adaylar netleşmemişken, parti kulislerinde konuşulanlara göre SP İl Yöneticisi Ahmet Özen ve 2015 seçimlerinde milletvekilliği adayı olan Fatih Polat ve İbrahim Bıyıklı, İzmit Belediye Başkanlığı için düşünülen isimler. 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
206 Kez Görüntülendi.
Railport’a Ulaşımda Yeni Dönem: Çevre Yolları Asfaltlanıyor
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Görevli Polis Memuru Evinde Hayatına Son Verdi
DERİNCE
39 Kez Görüntülendi.
Derince’de 6 Eylül’de Çifte Tören Heyecanı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Kaçak Tütün Operasyonu: 75 Bin Makaron Ele Geçirildi
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt’ten Zabıta Haftası’na Anlamlı Kutlama
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Körfezray’da İlk Tünel Kazısı Bakan Uraloğlu’nun Katılımıyla Başlıyor
ASAYİŞ
59 Kez Görüntülendi.
İnşaat Şantiyesinde Kanlı Saldırı: Bir İşçi Ağır Yaralandı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Kaçak Tütün Operasyonu: 6 İşyerine Baskın
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Oyak Çimento’nun Yeni Tesisi İçin “ÇED Gerekli Değildir” Kararı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Hakkında Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı