Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Kocaeli'de bir Göçmen Sağlığı Merkezi daha açılıyor

Körfez ilçesinde 3 katlı bir binanın giriş katında yanlızca Suriyeli hastalara Suriyeli doktorlar tarafından hizmet verilecek Göçmen Sağlığı Merkezi açılacak.

Körfez Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Esentepe Caddesi’nde 3 katlı bina sağlık ocağı için hazırlandı. İnşaat ve iç döşeme işlemleri tamamlanan binanın giriş katının yalnızca Suriyeli hastalar için ayrıldı.

Burada Suriyeli doktorlardan oluşan bir ekip görev yapacak. Göçmen Sağlığı Merkezi adıyla hizmet yapacak olan sağlık ocağında, yalnızca Suriyeli hastalar muayene ve tedavi olacaklar.Sağlık Ocağının üst katında da, halen Kuzey Mahallesi Sakarya Caddesinde hizmet veren sağlık ocağı taşınacak ve Türk hastalara hizmet verecek. Uygulamanın başlamasıyla birlikte ilk Kocaeli’nde bir sağlık ocağında Suriyeli hastalara, Suriyeli doktorlar tarafından bakılmaya başlayacak. İzmit ve Darıca’da da uygulama yapılacağı öğrenilirken, T.C vatandaşlık numarası olmayan Suriyeli hastaların muayeneleri sırasında yaşanan sorunlar nedeniyle bunun gerçekleştiği belirtildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
54 Kez Görüntülendi.
"Gebze'de Düğün Konvoyunda, Hız Yapan Araç Ceza Aldı!"
EKONOMİ
5 Kez Görüntülendi.
DEVLET TEŞVİKLERİNİ, ÖĞRENME FIRSATI KÖRFEZ TİCARET ODASI'NDA!
BAŞİSKELE
166 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Sağlık turizmine önemli bir katkı 
ASAYİŞ
6 Kez Görüntülendi.
Sahte rent a car operasyonu
GÜNDEM
705 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Fotoğraf Tutkunları İçin Heyecan Verici Bir Yarışma Başlıyor
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Uyuşturucu madde satış yapan suçlular yakalandı
DERİNCE
12 Kez Görüntülendi.
Çenesuyu markasının büyümesine katkı 
SPOR
8 Kez Görüntülendi.
Körfez'de Gençlik ve Spor Yatırımları Hız Kazanıyor
ASAYİŞ
249 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Hırsızlık suçundan aranan şahıs yakalandı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kasten yaralama suçundan aranan şahıs yakalandı