Kategoriler

SÖZ KOCAELİ

Jandarma ilkokulda tanıtımda bulundu

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Körfez İlimtepe İlkokulu'nda tanıtımda bulunurken, jandarmanın çalışma alanları hakkında bilgiler verildi. Çocuklar, tanıtımda dedektör köpekleri sevdi. Kaynak: Jandarma ilkokulda tanıtımda bulundu

İl Jandarma Komutanlığı, İlimtepe İlkokulu'nda tanıtımda bulundu. Okulun bahçesinde gerçekleşen programa jandarma trafik, asayiş, motosikletli trafik ve kurtarma ekipleri katıldı. Öğrencilere, jandarmanın çalışma alanları, kullandığı ekipmanlar tanıtıldı. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Çocuk ve Kadın Kısım Amiri Jandarma Astsubay Şenay Aslan, "Jandarma asayiş, trafik, kurtarma alanlarında görev yapıyor. Okullar bugün ikinci döneme başladı, okul önlerine gelip sizlerin güvenliğiniz için görev yapıyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz, bizler de geleceğimize sahip çıkmaya çalışıyoruz. Sizlerin zarar görmesini istemiyoruz, bu yüzden buradayız. Herhangi bir şeye ihtiyaç duyduğunuzda, yardıma ihtiyacınız olduğunda öncelikle anne ve balarınıza, sonra da jandarmaya gelebilirsiniz." dedi.

Çocukların büyük ilgisini çeken arama ve kurtarma köpekleri 'Oran' ve 'Hor' program sonrasında çocukların sevgi yumağı içinde kaldı. Çocukların sevmesi için izin verilmesi üzerine minik öğrenciler iki köpeğin çevresinde çember oldu. Program sonrasında çocuklara, içinde jandarmanın da yer aldığı çocuk kitapları dağıtıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EKONOMİ
168 Kez Görüntülendi.
KSO Başkanı Zeytinoğlu, cari denge verisine ilişkin açıklamada bulundu
ASAYİŞ
6 Kez Görüntülendi.
63 Düzensiz göçmen, yakalandı
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de parklara, güvenlik kameraları yerleştiriliyor
EKONOMİ
78 Kez Görüntülendi.
Kamuda Tasarrufcuk Önlemlerinde,İtibardan Tasarruf Edilmedi
EKONOMİ
71 Kez Görüntülendi.
Kamuda tasarruf paketi açıklandı
ASAYİŞ
61 Kez Görüntülendi.
Otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı
ASAYİŞ
3 Kez Görüntülendi.
3 Kişi bıçaklanarak yaralandı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
SATSO’dan, KOTO 18. Meslek Komitesi’ne ziyaret
DERİNCE
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’den, Anneler Günü Ziyareti
KOCAELİ
46 Kez Görüntülendi.
72 farklı projeyle, Kocaeli’de tarıma destek olduk