Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Dr. Kaman,EYT Mağdurlarını uğurladı

Geçtiğimiz hafta Gebze'deki EYT toplantısına katılan ve ulaşım sözüde veren Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman gece EYT mağdurlarını Ankara'ya uğurladı.

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman EYT mağdurlarına hassasiyetle yaklaşıyor. Geçtiğimiz hafta Gebze'deki EYT toplantısına katılan Kaman kürsüde, eşinden dolayı kendilerininde EYT mağduru olduğunu söylemiş ve 10 Şubat bugün  Ankara'da yapılacak eylem için ulaşım sözü vermişti.

Kaman gece saatlerinde EYT mağdurlarını Perşembe Pazarı mevkiinden uğurladı. Uğurlamada İzmit Belediye Başkan Adayı ve Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'te hazır bulunarak EYT'lilere destek verdi. Kırkbir otobüs ile Kocaeli'den yola çıkan EYT mağdurlarını uğurlamada CHP ve İyi Partililerde hazır bulundu. EYT'liler uğurlamaya geldiklerinden dolayı başta Kaman olmak üzere yanlarında olan herkese teşekkür ettiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
46 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ'NDE KARİYER ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
KÖRFEZ
13 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, ANKARA'DA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HEREKE HALISI HEDİYE ETTİ
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GENÇLERE TAM DESTEK VERİYOR
ASAYİŞ
188 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!