Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Kapıkayalılar Şener Söğüt’ü dinledi

Cumhur İttifakı ve AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, seçim çalışmaları kapsamında Sivas İmranlı Kapıkaya Köyü Derneği’ne konuk oldu

 

Cumhur İttifakı ve AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM programları kapsamında AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve meclis üyesi adayları ile birlikte Sivas İmranlı Kapıkaya Köyü Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Erkan Dağdeviren ve yöneticileri tarafından karşılanan, Söğüt dernek üyelerine “kapınızı ve gönüllerinizi bize açtığınız için teşekkür ederim” dedi.

SÖĞÜT, “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Dernek üyelerine projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren Söğüt “Sizlerin talep ve önerilerine her zaman önem vereceğiz. Bu kenti ‘ben’ diyerek değil, ‘biz’ diyerek birlikte yöneteceğiz. Nasıl ülke söz konusu olduğunda biz olmayı başarabiliyorsak, kenti yönetirken de öyle davranacağız” ifadelerini kullandı.

HİZMETLE DONATACAĞIZ

Körfez için gece gündüz çalışmaya ve yeni hedeflere ulaşmaya devam edeceklerini söyleyen Söğüt “Kentimizi, insan fıtratına uygun, medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş daha çok hizmetle donatacağız” dedi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda vatandaşların sorunlarını dinleyen Söğüt, gelen talepleri not aldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.