Kategoriler

SÖZ KOCAELİ

Başkan Şener Söğüt, “Biz Birlikte Körfez’iz”

31 Mart seçimlerinde Körfez Belediye Başkanı seçilen Şener Söğüt, seçimin ardından mahalle teşkilatlarına ve mahalledeki vatandaşlarla sohbet ederek teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.  Başkan Söğüt, Dün Mimar Sinan, Yeniyalı, Çamlıtepe, Kuzey ve  Esentepe  Mahalle teşkilatlarına  teşekkür ziyaretinde bulundu.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,

“Yeni dönemde daha aktif ve farklı bir yönetim anlayışımız olacak. Belediyemizi halkımızla birlikte yöneteceğiz” dedi. MHP ile kurulan Cumhur İttifakı’nın adayı olarak girdiği 31 Mart seçimlerinde Körfez Belediye Başkanı seçilen AK Parti’li Şener Söğüt, mahalle teşkilatlarını ziyaretlerine devam ediyor. İlçe genelindeki mahalle teşkilatlarını gezen ve süreçle ilgili olarak parti yöneticilerine emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Söğüt, geçtiğimiz günlerde  Mahalle teşkilat yöneticileri ve teşkilat mensuplarıyla  bir araya geldi.

AK PARTİ KÖRFEZ İLÇE BAŞKANI RAMAZAN TUNA’NIN DA EŞLİK ETTİ

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın da eşlik ettiği ziyaret sırasında partililerle buluşan Söğüt, 31 Mart sürecinde kendilerine destek olan tüm partililere emeklerinden dolayı  teşekkür ettiğini dile getirdi. Mahalle başkanları ve yöneticlerinin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada Belediye Başkanı Şener  Söğüt ve İlçe Başkanı Tuna’nın yanı sıra meclis üyeleri ve çok sayıda partili hazır bulundu. İlçe Başkanı Ramazan Tuna ise, “Sizlerin desteği Körfezimiz için çok değerli bu seçimi de başarı ile tamamladık. İnşallah durmak yok, yola devam” dedi.

"BİZ BU MİLLETE EFENDİ OLMAYA DEĞİL,

 HİZMETKAR OLMAYA GELDİK."

Seçim süreci boyunca gece gündüz birlikte çalıştığımız Mahalle Teşkilatlarımızın toplantılarına katılan Başkan Söğüt , emekleriniz’den dolayı teşekkür ediyorum.

Körfez’in yeni belediye başkanı Şener Söğüt, “Mahalle teşkilatlarımız, her seçim sürecinde olduğu gibi 31 Mart seçim döneminde de üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdi. Belediyemizi halkımızla birlikte yöneteceğiz. Hep birlikte güzel işler yapacağız. Seçim döneminde sağladığınız destek, gösterdiğiniz özveri nedeniyle tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu

   

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
45 Kez Görüntülendi.
Başkan Şener Söğüt, “Hereke Halısı’na değer katıyoruz”
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
24 Kez Görüntülendi.
ASKON KOCAELİ’DEN, İZMİR’E ZİYARET
KOCAELİ
115 Kez Görüntülendi.
Ailem Kocaeli Projesi Kapsamında, Farkındalık Yürüyüşü Gerçekleştirildi
KÖRFEZ
5 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZ TİCARET ODASINDA, KARİYER GÜNLERİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
Derince Meclisi’nde, Tek Gündem Maddesi Karara Bağlandı
EKONOMİ
94 Kez Görüntülendi.
Kamuda Tasarrufcuk Önlemlerinde,İtibardan Tasarruf Edilmedi
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “STK’larımızla işbirliği içinde çalışacağız”
EKONOMİ
170 Kez Görüntülendi.
KSO Başkanı Zeytinoğlu, cari denge verisine ilişkin açıklamada bulundu
ASAYİŞ
60 Kez Görüntülendi.
63 Düzensiz göçmen, yakalandı
KÖRFEZ
10 Kez Görüntülendi.
Körfez’de parklara, güvenlik kameraları yerleştiriliyor