Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Derince Meclisinde Görev Dağılımı Yapıldı

Derince Belediye Meclisi yeni dönemdeki ilk toplantısı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün başkanlığında icra edilirken, ilk meclis toplantısında katip üyeler, başkan vekilleri, encümen heyeti ve komisyon üyeleri belirlendi  

İstiklal Marşı ile Başladı

31 Mart tarihinde gerçekleşen mahalli idareler seçimlerinin ardından Derince Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün başkanlığında toplanan ilk mecliste katiplikleri en genç üyeler olarak Yunus Emre Şimşek ve Tayfun Tosun yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mecliste ilk konuşmayı yapan Başkan Zeki Aygün, yeni dönemin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Başkan Aygün’ün açılış konuşmasının ardından gündeme geçilen mecliste ilk olarak yapılan gizli oylama ile Meclis Katipleri belirlendi. Yapılan oylama neticesinde Ayşe Şiranün ve Halime Gökdemir (Asil) ve Furkan Güngör ve İbrahim Eren (Yedek) üyeler olarak belirlendi. Katip üyelerin belirlenmesinin ardından yeni üyeler Ayşe Şiranün ve Halime Gökdemir divana geçerek geçici üyelerle yer değiştirdi.

Komisyonlar Belirlendi

Gündemin bir diğer maddesinde yer alan meclisin 1. ve 2. başkan vekilliklerine ise Kenan Yalçın ve Ayhan Aksoy getirildi. Mecliste yapılan bir diğer gizli oylamada ise Mustafa Morgül, Züleyha Uslu ve Kenan Yalçın, encümen üyeliklerine seçilen isimler oldu. Mecliste gizli oylamaların ardından açık oy ile yapılan seçimler sonucunda ise komisyonlar belirlendi. Meclis toplantısında ayrıca 2018 yılı denetim komisyonu raporu okunurken, 2018 yılı faaliyet raporu da kabul edildi. Derince Belediye Meclisi, bir sonraki toplanma tarihinin 7 Mayıs Salı günü saat 17.00 olarak belirlenmesinin ardından noktalandı.

KOMİSYONLAR:

Plan ve Bütçe Komisyonu: Furkan Güngör,  Hamza Macit, Tayfun Tosun, Yılmaz Filiz, Rıza Özcan Elden

Çeşitli İşler Komisyonu: Halime Gökdemir, İsmail Küçük, Alparslan Karabeyoğlu, Yunus Emre Şimşek, Erhan Akpınar

İmar Komisyonu: Abdullah Yıldırım, Nurhan Baytak, Ayhan Aksoy, Mehmet Turan, Yusuf Giray

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.