Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

HÜRRİYET, KADINLARIMIZ EKONOMİK HAYATTA DAHA FAZLA OLACAK

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, turizm haftası kapsamında Kültür Tepesi’ndeki etkinliklere katıldı. İl Kültür Turizm Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte İZMEK kursiyerlerinin el emekleri de sergilendi.

İzmit Belediye Başkanı  Hürriyeti hanımlara ürettikleri el emeklerinin uluslararası fuarlara ulaştırılarak satılacağının müjdesini verdi. 

İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ercan Yamen, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Ferhat Yıldın tarafından karşılanan Hürriyet’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kursiyerlerle birlikte Türkü söyleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e bileklik hediye edildi.  

KADIN ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY ÇOK GÜZEL VE ÖZEL

Kadın elinin değdiği ve kadınlar tarafından üretilen her şeyin değerinin büyük olduğuna dikkat çeken Başkan Hürriyet “Belediye Başkanlığı dönemimde kadınlara yönelik hizmetlerin ve projelerin öncelikli konularımızdan olacağını bilmenizi isterim.   Kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayatta daha fazla yer almaları için çalışacağız.  İş hayatlarında daha aktif ve daha rahat olabilmeleri için de onları rahatlatacak projeleri hayata geçireceğiz. Kreş ve yaşlı gündüz bakım evleri ile kadınlarımız iş hayatında daha aktif olabilecek. Geleceğimiz için üretecek, üreten kadına destek sunacağız.

SERTİFİKALARI ÇEKMECELERDE KALMAYACAK

Kadınları kooperatifleşmeye özendireceğiz. Kurslardan alınan sertifika belgeleri çekmecelerde kalmayacak. Kadınlarımızın ürettiği ürünlere satın alma güvencesi vererek, bunları sanal pazarda satışa sunacağız.  El emeklerimizi uluslararası fuarlara taşıyacak çok geniş bir kitleye tanıtacağız. Kadınlarımıza sosyal etkinliklerde ve festivallerde stant önceliği vereceğiz. Kadınlarımızın ürettiği ev yapımı doğal yiyecek maddelerini Çınar Satış Noktaları’nda ekonomiye kazandıracağız. Özel sektör ile işbirliği içerisinde ev atölyeleri kuracak ve kadınların sigortalılığı için özel projeler geliştireceğiz.  Her alanda kadınlarımıza elimizi uzatacağız. Biraz zamana ihtiyacımız var, sistemimizi kurduktan sonra bu aşamaları bir bir gerçekleştireceğiz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.