Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Kocaeli Devlet Hastanesi’nde, 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kocaeli Devlet Hastanesi’nde resim yarışması ve sergisi etkinliği gerçekleşti. Hastane çalışanlarının çocuklarının çizdiği resimlerden oluşan sergi renkli görüntülere sahne oldu.

Hastanenin Tıbbi Sosyal Hizmet Birimi çalışanları tarafından organize edilen resim yarışması ve sergisi etkinliği 4-6, 7-9, 10-12 ve 13-15 yaş grubu çocukların hazırladığı resimlerden oluştu. 23 Nisan coşkusunu arttırmak ve çocukların yeteneklerini geliştirmek amacıyla organize edilen etkinlikte 27 adet resim yer aldı.

Ailelerin ve çocukların 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı kutlayan Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adem Çakır, Başhekim Yardımcısı Elif Alp Pösteki, İdari ve Mali İşler Müdürü Tahsin Karabulut, müdür yardımcısı Ali Yargıcı ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dilek Şener çocuklarla tek tek ilgilenerek çizdikleri resimler hakkında bilgiler aldı. Etkinlik sonunda her çocuğa teşekkür belgesi verildi ve hediye dağıtıldı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
“Güvenli Okul” Denetimleri Tam Not Aldı
KÖRFEZ
32 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Ulaşım Konforu İçin Yoğun Yol Bakım Mesaisi
ASAYİŞ
32 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Yakalandı
KOCAELİ
200 Kez Görüntülendi.
Sabancı MTAL Öğrencileri Valencia’da Staj Yapacak
KÖRFEZ
13 Kez Görüntülendi.
6 Yıl 3 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Körfez’de Yakalandı
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kumar Operasyonu: 6 Şüpheli Hakkında İşlem Başlatıldı
TEKNOLOJİ
170 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Teknoloji Takımlarına Rekor Destek: Bütçe 20 Milyon TL’ye Yükseltildi
SPOR
9 Kez Görüntülendi.
Körfezli Yüzücülerden Cumhuriyet Bayramı’na Yakışır Şampiyonluk
DERİNCE
49 Kez Görüntülendi.
Derince’de Cumhuriyet Coşkusu: 102. Yıl Kutlamaları Yoğun Katılımla Gerçekleşti
SİYASET
23 Kez Görüntülendi.
Sarıdoğan’dan Gebze’deki Bina Çökmesine Sert Tepki: “Bir Aile Yok Oldu”