Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

REFAH, ÇIĞ GİBİ GELİYOR

Yeniden Refah Partisi KOCAELİ il teşkilatı kongre sonrası çalışmalarını büyük bir hızla devam ettiriyor.

İl başkanı Mehmet ARAS Cuma günü Derince ilçe teşkilatının yeni binasının açılısını gerçekleştirdi.

Derince İlçe Teşkilatının açılış kurdelesini il başkanı Mehmet ARAS, Derince ilçe başkanı Yakup GÜZELTEPE, Refah partisi Çayırova ilçe başkanı Aykan dönmez, Refah partisi Kartepe ilçe başkanı Cevdet ÇEPİL, Derince belediye başkan vekili İbrahim ŞİRİN, Ak parti ilçe başkanı Selçuk ÇAKIROĞLU, MHP İlçe başkanı Zeki OMURCA, Sırrıpaşamuhtarı Hülya YILDIRIM, Mersincik mahallesi muhtarı Derya ULUÇ, Çenedağ Osman KOÇYİĞİT, Kent konseyi başkanı Hasan MALO, İlim yayma cemiyeti başkanı Yasin KAYI ile birlikte kestiler.

Derince ilçe başkanı Yakup GÜZELTEPE;

“Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan siz değerli konuklarıma çok teşekkür ediyorum. Bu yeni binamızda Derince miz için en hayırlı hizmetleri yapacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın” dedi.

Açılış öncesi kendisine söz verilen Mehmet ARAS; 

“Derince teşkilatımız bu gün bir kez daha KOCAELİ’ ninmedarı iftiharı olduğunu ortaya koymuştur. Bu gün bu açılışa gösterilen yoğun ilgi de gösteriyor ki; Refah partimiz iktidarı çok yakındır. Görülecektir ki ilk seçimde Refah iktidarı kurulacak, yüzler gülecektir.

Ülkemiz hak ettiği itibara ve değere kavuşacak, insanımızın refah seviyesi artacaktır. Derince ilçe teşkilatımızla gurur duyuyorum. İnanıyorum ki bu teşkilatım, bu yeni binasında çalışmalarını artırarak devam edecektir.” Şeklinde konuştuktan sonra, başarısından ötürü ilçe başkanı GÜZELTEPE’ ye plaketverdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.