Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda ulaşım ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı oturumunda alınan karar ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda ulaşım ücretsiz.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 16 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilen Mayıs ayı meclis toplantısında vatandaşları sevindirecek önemli karar alındı. Ramazan Bayramının yanı sıra 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda ulaşımın ücretsiz olmasına karar verildi. 

ULAŞIM ÜCRETSİZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan kararla Ramazan Bayramı’nda belediyeye ait toplu taşıma, tramvay ve deniz ulaşımında yapılacak seferler ücretsiz olacak.

BU HATLAR ÜCRETLİ

Ulaşım Park’a ait Hat 200 İzmit-Kartal, Hat 250 Otogar-Sabiha Gökçen, Hat 250G Gebze Otogar - Sabiha Gökçen Havaalanı hatları ise ücretli bir şekilde devam edecek. 

19 MAYIS’TA ULAŞIM ÜCRETSİZ

Mayıs ayı meclisinde bu yıl ilk kez Resmi tatilde ulaşımın ücretsiz olması için karar alındı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı meclis kararı ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma, tramvay ve deniz ulaşımında yapılacak seferler 24 saatliğine ücretsiz olacak.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
“Güvenli Okul” Denetimleri Tam Not Aldı
KÖRFEZ
31 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Ulaşım Konforu İçin Yoğun Yol Bakım Mesaisi
ASAYİŞ
32 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Yakalandı
KOCAELİ
189 Kez Görüntülendi.
Sabancı MTAL Öğrencileri Valencia’da Staj Yapacak
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
6 Yıl 3 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Körfez’de Yakalandı
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kumar Operasyonu: 6 Şüpheli Hakkında İşlem Başlatıldı
TEKNOLOJİ
169 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Teknoloji Takımlarına Rekor Destek: Bütçe 20 Milyon TL’ye Yükseltildi
SPOR
8 Kez Görüntülendi.
Körfezli Yüzücülerden Cumhuriyet Bayramı’na Yakışır Şampiyonluk
DERİNCE
48 Kez Görüntülendi.
Derince’de Cumhuriyet Coşkusu: 102. Yıl Kutlamaları Yoğun Katılımla Gerçekleşti
SİYASET
21 Kez Görüntülendi.
Sarıdoğan’dan Gebze’deki Bina Çökmesine Sert Tepki: “Bir Aile Yok Oldu”