Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

ENSAR VAKFINDA, GERGİN ANLAR YAŞANDI

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sabah yaptığı basın toplantısında ifade ettiği gibi Nebi Güdük Gençlik Merkezi'nin kilidini değiştirmek için harekete geçti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bugün sabah saatlerinde düzenlediği basın toplantısında AKP’li İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan döneminden kalma, cemaat ve vakıflara yapılan usülsüz harcamaları kamuoyu ile paylaştı. Hürriyet açıklamasında, belediyenin yaptığı ve vakıflara ücretsiz işletilmek üzere devredilen 2 binayı örnek gösterdi. Bu binalardan biri Ensar Vakfına devredilen ve geçtiğimiz yıl Bilal Erdoğan'ın katılımı ile açılışı yapılan Nebi Güdük Gençlik Merkezi ismi verilen bir bina.

Hürriyet toplantı sonrası binanın kilidini değiştirip Ensar Vakfı'dan alacağını ifade etmişti. Saat 14.30 olarak duyurulan işlem saatinin ardından yaklaşık 1.5 saat geçmesine rağmen bir işlem yapılmadı. İzmit Belediyesi'den gelen bilgiye göre Fatma Kaplan Hürriyet'in son dakika önemli misafiri gelmesi nedeniyle yapılan işleme katılmayacağı ifade edildi. Ensar binasında işlemleri Hukuk Birimi ve Zabıta ekiplerinin yapacağı belirtildi.

Fatma Kaplan Hürriyet Nebi Güdük Gençlik Merkezi'ne varmadan Gönüllü Kültür Teşekkülleri üyeleri ve yöneticileri kültür merkezinde toplandı. Başkan Hürriyet gelmeden merkezin önünde açıklama yaptı.

Saatler süren bekleyişin ardından İzmit Belediyesi Hukuk İşleri Müdür Vekili Avukat Melek Akdeniz ve Zabıta ekipleri Gençlik Merkezi'ni teslim almak üzere geldiler. Vakıf Akdeniz Başkan Musa Taşcı ile birlikte avukatlar eşliğinde görüştü. Başkanın odasında gerçekleşen görüşme öncesi gergin anlar yaşandı. Yalnız görüşmek isteyen başkan ve vekil yukarı çıkarken zabıta ekipleri ile binadakiler arasında yaşanan gerginlik Melek Akdeniz'in zabıtlardan ricası sonrası sakinledi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt: “Zor Olsa da Körfez İçin Değer”
GÖLCÜK
19 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Osmanlı Mirası Gün Yüzüne Çıkıyor
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Günübirlik Ev ve Araç Kiralama Denetimi Gerçekleştirildi
ASAYİŞ
13 Kez Görüntülendi.
8 Yıldır Aranan Hükümlü Kocaeli’de Yakalandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Minik Yetenekler Körfez'de Zafer Bayramı Coşkusuyla Sahada
ASAYİŞ
40 Kez Görüntülendi.
Gölcük’teki Hırsızlık Olayı İstanbul’da Çözüldü
KOCAELİ
11 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Temizlendi, Göl Yeniden Hayat Buldu
KÖRFEZ
10 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Zabıta Eş Zamanlı Denetimlerle Sahada
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
42 Kocaeli Tanıtım Etkinliği Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
ASAYİŞ
115 Kez Görüntülendi.
Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs İzmit’te Yakalandı