Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

BAŞKAN HÜRRİYET: “KENT MEYDANINI CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Anlat İzmit Söz Sizde” etkinlikleri kapsamında Karabaş Mahallesi esnafıyla bir araya geldi. Başkan Hürriyet, “Kent Meydanı’nı cazibe merkezi yapacağız” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Anlat İzmit Söz Sizde” etkinlikleri kapsamında Kent Meydanı’nda (eski valilik) Karabaş Mahallesi esnaflarıyla bir araya geldi. Programda İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İKM Başkanı Murat Öztürk, Karabaş Mahallesi Muhtarı Arif Çelik, İzmit Belediyesi meclis üyeleri ve İzmit Belediyesi birim müdürleri hazır bulundu. Esnaf sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Hürriyet, kent meydanı ve çevresindeki otopark sorunları, kent meydanını yeşillendirilmesi ve daha aktif kullanılması ile birlikte ara sokaklardaki gidiş geliş yönlerinin değiştirilmesi taleplerini notları arasına aldı.

SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ

Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “İzmit’i yönetmek gibi bir onurlu göreve geldik. Göreve geldiğimizden beri gece gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın yanında esnaf ziyaretleri gibi merhaba deyip gitmiyoruz. Esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Esnafın dertlerini sorunlarını yerinde tespit ediyoruz” dedi.

İZMİT ESNAFINI ÖNEMSİYORUM

Konuşmalarına devam eden Başkan Hürriyet, “İzmit esnafını önemsiyorum. Milletvekili olduğum dönemde de esnaf ile beraberdim. Şimdi başkanlığım döneminde de esnafla bir aradayım. Her türlü sorun ve problemde esnafımızın yanındayım”  şeklinde konuştu.

30 AĞUSTOS ETKİNLİKLERİYLE BAŞLIYORUZ

Şuanda içerisinde bulunduğumuz alan olan Kent Meydanı’na önem veriyorum. Kent Meydanı’nı cazibe merkezi yapacağız. 30 Ağustos etkinlikleri ile birlikte bulunduğumuz bu alan Kent Meydanı aktif olarak kullanılmaya başlanacak. Çeşitli etkinliklerle vatandaşımızı bu alana çekeceğiz” ifadelerinde bulundu.

İSRAFIN ÖNÜNE GEÇTİK

Göreve geldiğimizden bu yana 4 ay geçti. 4 aylık süreçte elimizden geldiği kadar gece gündüz çalışıyoruz. Öncelikle israfın önüne geçtik. Bu yönde çalışmalarımız devam edecek ve bütçeyi daha kullanılabilir bir hale getireceğiz” dedi.

WHATSAPP İLETİŞİM HATTI

Başkan Hürriyet son olarak, “Biz sizlerle sık sık bir araya gelmek istiyoruz. Sizin isteklerinizi yerine getirmek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın sorunlarını bizlere iletmesini istiyorum. Özellikle Whatsapp iletişim hattından bize ulaşabilirsiniz. Arkadaşlarımız büyük bir titizlikle çalışıyor ve gelen taleplere anında müdahale ediyorlar. Sizlerde Whatsapp iletişim hattından bizlere ulaşabilirsiniz” diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
59 Kez Görüntülendi.
İzmit’te “Güvenli Okul” Denetimleri Yapıldı
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Çınarları Güne Sporla Başlıyor
ASAYİŞ
6 Kez Görüntülendi.
20 Yıl Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Operasyonla Yakalandı
ASAYİŞ
6 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs İzmit’te Yakalandı
DERİNCE
11 Kez Görüntülendi.
Derince’de Yerel  Üreticinin Yanındayız
KÜLTÜR
38 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Mevlana’nın Vuslat Yıldönümünde Manevi Gece
ASAYİŞ
26 Kez Görüntülendi.
Türkiye Genelinde Siber Suç Operasyonu: 301 Şüpheli Yakalandı
KÖRFEZ
24 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Gençler İçin Kariyer Günü Düzenleniyor
KOCAELİ
37 Kez Görüntülendi.
 Dijital Dünyada Kadın Güvenliği Kocaeli’de Masaya Yatırıldı
ASAYİŞ
11 Kez Görüntülendi.
Kandıra’da Aranan Hükümlü Operasyonla Yakalandı