Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Gölcük Belediye Konservatuarı, yetenek avında

Gölcük Belediye Konservatuarı 2019-2020 öğretim yılı için kayıtlar başladı.

 

20 Eylül’e kadar devam edecek kayıtlar sonrasında 28 Eylül Cumartesi günü Saat 11.00’de sınav yapılacak ve ardından sınavı kazananlar 05 Ekim Cumartesi günü derslere başlayacaklar.

 

Gölcük Belediye Konservatuarı 2019-2020 eğitim - öğretim yılı için kayıtlar başladı. 21 Ağustos-20 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Gölcük Belediye Konservatuarı’na ön kayıtlar, Piyale Paşa Mahallesi Bağdat Cad.623.Sokak No:9 Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde alınacak. Konservatuar’da 4 yıl eğitim görecek olan öğrenciler, Klasik Türk Müziği Bölümü (ud, keman, ney), Türk Halk Müziği Bölümü (bağlama), Batı Enstrümanları Bölümü (gitar, piyano), Şan Bölümü (THM şan, TSM şan) branşlarında eğitim görecek. 28 Eylül Cumartesi günü sınav yapılacak ve sınavı kazananlar da 05 Ekim Cumartesi günü ders başı yapacaklar. 

                                              

Gölcük Belediye Konservatuarı’nda Klasik Türk Musikisi Bölümü-Türk Halk Musikisi Bölümü-Şan Bölümü-Batı Enstrümanları Bölümü başvuruları için aranan şartlar;

               

A)11 yaşında olmak.

B)Kayıtların açıldığı ilk gün itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak, Şan Bölümü için kız öğrencilerin 15, erkek öğrencilerin 16 yaşını doldurmuş olmaları.

C)Giriş sınavı için yapılacak mülakatta başarılı olmaları.

D)Ses, Diksiyon, Kulak gibi özellikler yönünden musiki bölümlerine uygun bulunmak. (Şan Bölümüne giren adaylar şarkı veya türkü söyleyebilecek)

 

Gölcük Belediye Konservatuarı’nda Klasik Türk Musikisi Bölümü-Türk Halk Musikisi Bölümü-Şan Bölümü-Batı Enstrümanları Bölümü başvuruları için istenen belgeler;

 

1)Nüfus cüzdan örneği,

2)Öğrenim durum belgesi. (diploma veya örneği, tasdikname, öğrenim durumu belgeleri, sertifika, çalıştığı iş yerinden belge)

3)4 adet vesikalık fotoğraf.

4) Konservatuar Müdürlüğü’nden form ve dilekçe alınacak. (18 yaşından küçük öğrencilerin formları velisi tarafından doldurulup imzalanacak)

5)Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınacak sabıka kaydı (öğrenci olanlar ve resmi iş kurumunda çalışanlar hariç )

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.