Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

HÜRRİYET, “TEŞEKKÜRLER İZMİT”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,  30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı İzmit halkına teşekkür etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos’a kadar 5 gün boyunca dolu dolu gerçekleşen Zafer Bayramı etkinliklerine İzmit halkının gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti. Başkan Hürriyet, “Bayramlarımızı bayram gibi aynı ruhla kutlamaya devam edeceğiz” dedi.

İZMİT HALKI HEYECANIMIZI İKİYE KATLADI

İzmit halkına yoğun ilgisinden dolayı teşekkür eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “26 Ağustos Büyük Taarruz ile başlayıp 30 Ağustos’ta zafer ile noktalanan bayramımızı büyük coşku ve heyecanla yaşayalım istedik. 5 gün boyunca paneller, söyleşiler, gösteriler ve konserlerle etkinlikler gerçekleştirdik. Etkinliklerimize yoğun ilgi göstererek heyecanımızı ve zafer coşkusunu ikiye katlayan İzmit halkına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
42 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Yağma Suçlusuna Geçit Verilmed
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Silahlı Tehdit Şüphelisi Yakalandı, Tutuklandı
KÖRFEZ
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Doğa Yürüyüşü Gençlerle Hayat Buldu
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kariyer ve İstihdam Buluşması 22 Kasım’da Gerçekleşiyor
BAŞİSKELE
9 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Gönül Bağı Projesi Yeniden Sahada
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Tarıma Güçlü Destek: 1.450 Ton Tohum Toprakla Buluştu
DERİNCE
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Başkan Gökçe’nin STK’larla Güçlü İş Birliği Buluşması
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Saldırı Girişimi: 11 Şüpheli Gözaltında
ASAYİŞ
128 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Öğretmene Cinsel İstismar Davası: 204 Yıl Hapis Talebi
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Dilovası’ndaki Patlamada Soruşturma Derinleşti: 11 Şüpheli Gözaltında