Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

KURUÇEŞME’DE ÇORBA ÇEŞMESİ İÇİN YER TESPİT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bölge esnaf ve vatandaşları tarafından kaldırılması istenen,  Büyükşehir Belediyesi ile yapılan istişareler ve yapılan tespitler neticesinde kaldırılan Kuruçeşme’deki çorba çeşmesi için tespit çalışmaları başladı.

UYGUN YER TESPİTİNİN ARDINDAN YENİDEN AKMAYA BAŞLAYACAK

Bölgede uygun yer tespitinin yapılmasıyla yeni yerinde yeniden faaliyet göstereceğini belirten belediye yetkilileri tespit çalışmalarına başladı.   Hem trafiği olumsuz etkilemeyecek, hem de daha fazla vatandaşın hizmetten faydalanmasını sağlayacak yerin tespit çalışmalarının başladığını belirten yetkililer “  Kuruçeşme Hasan Atakan Caddesinde faaliyet gösteren çorba çeşmemizden faydalanan araçlar bölgede sıkışıklığa neden olmaktaydı.  Bölge esnafı ve mahalle sakinlerinden gelen şikâyetler ve yer değişikliği taleplerini ilgili müdürlüklerle değerlendirdik.  Büyükşehir Belediyemizle de yaptığımız istişareler neticesinde uygun yeni bir yer tespiti yapılıncaya kadar çorba çeşmemizi bulunduğu alandan kaldırdık.

BAŞKAN HÜRRİYET YAKINDAN TAKİP EDİYOR 

Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyetin de yakından takip ettiği ve vatandaşların bir an önce bu hizmeti almaya devam etmeye başlanması talimatı üzerine yeni yer arayışlarımız hızlı bir şekilde başladı. Bazı alanlar ekiplerimizce tespit edildi, aralarında yapılacak değerlendirmelerin ardından çok kısa süre içerisinde çorba çeşmemiz yine vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecek “ dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
42 Kocaeli Tanıtım Etkinliği Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
ASAYİŞ
85 Kez Görüntülendi.
Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs İzmit’te Yakalandı
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Aranan Şahıslara Yönelik Operasyon: 4 Kişi Yakalandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde 
SİYASET
32 Kez Görüntülendi.
Aydın; iktidara yüklendi
GÜNDEM
81 Kez Görüntülendi.
Orman yanarsa gelecek söner
DERİNCE
44 Kez Görüntülendi.
Derince’de Ormanlar İçin El Ele: Kadırga’da Temizlik Seferberliği
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Emniyeti’nden Hırsızlık Hükümlüsüne Nokta Operasyon
SAĞLIK
10 Kez Görüntülendi.
Derince Hastanesi’nde Ruh Sağlığı Kadrosu Güçleniyor
KOCAELİ
14 Kez Görüntülendi.
OYAK Çimento’nun İK Direktörlüğü Eda Güzeldemir Demiray’a Emanet