Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Özel gereksinimli çocuklar için okul

Körfez Belediyesi tarafından özel gereksinimli çocukların eğitiminde kullanılmak adına Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edilen okul binasında tadilat çalışmaları için ihale yapıldı. 4 ve 5’er kişilik 15 dersliği yer alacağı okulda, uygulama evi de olacak

 

Özel gereksinimli çocuklar için okul

 

Körfez Belediyesi, özel gereksinimli çocukların eğitiminde kullanılmak adına belediyeye ait binayı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis etti. Mevcutta da okul olarak kullanılan bina için geçtiğimiz günlerde tadilat ihalesi gerçekleştirildi. Körfez Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak hizmet verecek olan okulda, 15 derslik yer alacak. Her sınıf 4-5 kişilik olarak oluşturulacak.

 

SPOR SALONU VE UYGULAMA EVİ

Derslikler dışında özel çocuklara uygulamalı eğitimin verileceği uygulama evi, rehberlik sınıfları ve sağlık odası da olacak. Ayrıca  spor salonu da düzenlenecek ve çocukların spor yapması için gerekli olanaklar oluşturulacak. Bir adet laboratuvarın da yer alacağı okul içerisinde öğretmenler ve idari kısım için odalar da düzenlenecek.

 

İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Okul binasının özel gereksinimli çocuklar için düzenleneceğini belirten Başkan Şener Söğüt, “Daha önce okul olarak kullanılan bir binaydı. Özel gereksinimli çocuklarımıza eğitim hizmetini en iyi şekilde vermesi adına Milli Eğitim Müdürlüğümüze tahsis ettik ve tadilat için çalışma başlattık. İhalesini yaptık. Süreç tamamlanır tamamlanmaz çalışmalar başlayacak” dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
 İzmit’te Aranan Şahıs Yakalandı
SPOR
48 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Sporcularından Yüzmede Büyük Başarı
KOCAELİ
8 Kez Görüntülendi.
Körfezray’da Kazı Çalışmaları Hızlandı
ASAYİŞ
41 Kez Görüntülendi.
 İzmit’te Narkotik Operasyonu: 56 Gram Madde Ele Geçirildi
DERİNCE
8 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi’nden Sevgililer Günü Alışveriş Günleri
KOCAELİ
14 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Gece Ulaşımı Başladı
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Nüfus Artışı Güney ve Doğu Aksında Yoğunlaştı
EMLAK
41 Kez Görüntülendi.
 KOTO’da Gayrimenkul Sektörü İçin İstişare Toplantısı
BAŞİSKELE
7 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Çocuklara Özel Kütüphane ve Oyuncak Müzesi
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Hemşehri Derneklerini Ziyaret Etti