Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Körfezliler, ‘şiddete hayır’ demek için yürüdü

Körfez Belediyesi tarafından her hafta cumartesi günü gerçekleştirilen sağlıklı yaşam yürüyüşü, bu hafta kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak adına gerçekleştirildi. Kadınlar da dövizlerle ‘şiddete hayır’ dedi

Körfez Belediyesi tarafından her hafta sonu gerçekleştirilen sağlıklı yaşam yürüyüşü, bu hafta; Körfez Kaymakamlığı Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Teknik Kurulu ile birlikte 'Kadına Şiddete Hayır' demek için gerçekleştirildi. Tütünçiftlik sahilinde gerçekleştirilen yürüyüşe; Başkan Şener Söğüt ve eşi Hatice Söğüt, Kaymakamlık Birim Müdürleri ve STK temsilcileri de katıldı. Kadınlar da yürüyüş boyunca ellerindeki dövizlerle ‘şiddete hayır’ dedi.

İNSANLIĞA İHANETTİR

Tütünçiftlik Sosyal Tesisleri önünde toplanan kalabalık, ısınma hareketleri sonrasında yürüyüşe başladı. Yürüyüş öncesinde de kurulan stantta renkli boyalar ile ‘şiddete hayır’ pankartına el basıldı. Stant önünde konuşan Bakan Şener Söğüt, kadına şiddetin asla kabul edilemez olduğunu belirterek, “Kadın şiddet, insanlığa da bir ihanettir. Toplumumuzun mimarı kadınlarımızdır. Biz onların her zaman yanındayız” dedi.

KADINLAR DÖVİZLERLE YÜRÜDÜ

Derince 60 Evler sahiline kadar yürüyen kalabalık, daha sonra tekrar Tütünçiftlik sahiline geri döndü. Yürüyüş sonrasında da katılımcılarla sohbet eden ve ikram edilen çorbadan içen Başkan Şener Söğüt, “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü’ kapsamında farkındalık oluşturmak istedik. Katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi. Vatandaşlar da Başkan Şener Söğüt’e teşekkür etti.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
59 Kez Görüntülendi.
FETÖ Üyesi Şahıs Gölcük’te Yakalandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
7 Yıl 6 Ay Kesinleşmiş Cezalı Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan, Aranan Şahıs Yakalandı
SANAT
17 Kez Görüntülendi.
İki Teker Bir Rüya” Sahneye Çıktı
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Sakarya Taraklı’da Kesinleşmiş Hapis Cezalı Şahıslar Yakalandı
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Kesinleşmiş Hapis Cezalı Şahıs Yakalandı
KÖRFEZ
28 Kez Görüntülendi.
Körfez Kapalı Spor Salonu İçin İlk Adım
SİYASET
237 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Yeniden Refah İl Yönetim Kurulu Toplantısı
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
GTÜ’den Örnek Sürdürülebilirlik Hamlesi
ASAYİŞ
11 Kez Görüntülendi.
Bungalov Dolandırıcılığına, Büyük Darbe