Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Hayvan Bakım Merkezi’nin, misafirleri öğrenciler oldu

Körfez Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda faaliyete geçirilen Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin konukları Petkim Ortaokulu öğrencileri oldu. Öğrenciler hem kliniği gezdi, hem de veteriner hekimden çeşitli bilgiler aldı.


 

HER CANLI DEĞERLİ…
Her canlının değerli olduğu bilinciyle çalışan Körfez Belediyesi, Körfez’in sessiz dostları olan sokak hayvanları için Yeniyalı Mahallesi’nde faaliyete geçirdiği ‘Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bu hafta Petkim Ortaokul öğrencilerini ağırladı. Veteriner Hekim Arzu Demirhan Ergeç tarafından karşılanan otuz beş öğrenci, ilk olarak kliniği gezerek, inceleme ve bilgi alma fırsatı buldular.

ÖĞRENCİLERE ‘HAYVAN SEVGİSİ’KONULU EĞİTİM

Sokak hayvanları konusunda önemli adımlar atan Körfez Belediyesi, hayvan sevgisi ile ilgili de eğitimler vermeyi sürdürüyor. Bu bağlamda kliniği ziyaret eden Petkim Ortaokul öğrencilerine, Veteriner Hekim Arzu Demirhan Ergeç tarafından  “hayvan sevgisi, korunması ve yaşatılması” konulu eğitim verildi.
Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından ziyaret son buldu.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
 Kar ve Yağmur Barajlara Can Suyu Oldu
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Gebze’de, Kumar Operasyonu
SİYASET
65 Kez Görüntülendi.
Saadet Partisi'nden Ekonomiye ve Teşkilata Vurgu
BAŞİSKELE
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Özlü Esnaf ve Vatandaşla Buluşuyor
KÖRFEZ
39 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sarıkamış Şehitleri İçin Anma Yürüyüşü
DERİNCE
17 Kez Görüntülendi.
DERTAŞ Derince’de Taşköprü Satış Noktaları 9’a Yükseldi
ASAYİŞ
66 Kez Görüntülendi.
Derince’de Aranan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Bonzai Operasyonu: 1 Gözaltı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de İşletmelere İtfaiye Raporu Zorunluluğu
KOCAELİ
11 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verildi