Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Söğüt’ten 8 Mart mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Kadınlar, toplumun ve huzurun temel taşıdır” diyen Başkan Şener Söğüt, “Sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği,şefkati temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun mimarıdır. 

DAHA GÜVENLE BAKACAĞIZ

Kadınlarımız, milletimizi geleceğe taşıyan evlatlarımızı yetiştirdikleri gibi, siyaset, ekonomi, iş hayatı ve pek çok alanda çok önemli görevler üstlenmektedirler. Kadınlarımıza yönelik ayrımcı, dışlayıcı ve şiddet içeren uygulamalar sona erdirilebildiğinde ve tüm kız çocuklarımız eğitimin her seviyesinden yararlanabildiğinde, geleceğe daha güvenle bakabileceğimiz muhakkaktır. 

KARŞILIKSIZ SEVGİ VE ŞEFKAT

Bu duygu ve düşüncelerle yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, öğreten,eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız sunabilen, ailenin ve toplumun mimarıannelerimizin, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın '8Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.   

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolunda Kaçak Sigara Filtresi Operasyonu
SİYASET
32 Kez Görüntülendi.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Yönetimi Gündemi Değerlendirdi
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Ata Tohumuyla İlk Hasat Gerçekleşti
TEKNOLOJİ
34 Kez Görüntülendi.
GTÜ Blockchain Takımı ETH İstanbul’da Birincilik Kazandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Vergi Kaçakçılığı Hükümlüsü E.T. Körfez’de Yakalandı
SPOR
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği U20 Ragbide Zirveye Yürüyor
KOCAELİ
7 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’den Yeşil Dokunuş: Uluslararası Fuarın Gözdesi Oldu
KÖRFEZ
235 Kez Görüntülendi.
Ömer Güney’in, yaşadığı acı kayıp
ASAYİŞ
68 Kez Görüntülendi.
Can Holding’e Kara Para Operasyonu: 121 Şirkete El Konuldu
ASAYİŞ
11 Kez Görüntülendi.
Körfez’de “Güvenli Okul” Denetimi: 8 Okul ve Çevresi Kontrol Edildi