Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Büyükşehir koronavirüsle alakalı tedbirlerini artırıyor

Büyükşehir ekipleri, ilçelerde kamu kurum kuruluş binalarını ve halkın yoğun olarak kullandığı alanları dezenfekte işlemlerine devam ediyor

Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyada büyük paniğe neden olan koronavirüsden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokak, cadde ve kalabalığın yoğun olduğu bölgelerde dezenfekteişlemlerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı 30 uygulayıcı, 13 araçla kamu, kurum ve kuruluş binaları ile bahçelerini ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanları dezenfekte etti. Dezenfekte işlemlerinin sıklıkla devam edeceği ekipler tarafından bildirildi.

DEZENFEKTE İŞLEMLERİ SIKLIKLA DEVAM EDECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların huzur duyacağı bir ortam ve koronavirüs oluşumunuengellemek için dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda 157 lokasyonda dezenfekteuygulaması yapan ekipler, kamu kurum ve kuruluşlarının yanında vatandaşların sıkça kullandığı parklardaki oturma ve oyun gruplarını dezenfekte etti. Lokasyonların tek seferlik dezenfekte edilmediğini belirten Büyükşehir ekipleri, uygulamanın sıklıkla tekrarlanacağını belirtti.

POLİS ARAÇLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

Virüs salgınına karşı Kocaeli genelinde amansız bir mücadele veren Büyükşehir Belediyesi, Derince ilçesinde bulunan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki Polis ekip araçlarına da dezenfektan uygulaması gerçekleştirdi. Dezenfekte çalışması sırasında ekipler, emniyet personeline uygulama yapılırken ve sonrasında alınması gereken önlemleri anlattı. Yapılan uygulamada polis ekip araçları dezenfekte edildi. Araçların dezenfekteişlemleri, 2 günde bir devam edecek.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
68 Kez Görüntülendi.
KEDFE’de Dayanışma Nöbeti: Alican Kazgan, federasyon binasını ziyaret etti
EKONOMİ
12 Kez Görüntülendi.
Kordsa’dan Küresel Rekabete Odaklı Yeni Dönem
KOCAELİ
58 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’ten Arıcılıkla Üretime Yeni Bir Katkı
KOCAELİ
5 Kez Görüntülendi.
Yuvacık ve Namazgah Barajlarında Su Seviyesi Kritik Düzeyde
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Hırsızlık ve Sahtecilik Operasyonu: 3 Şüpheli Tutuklandı
ASAYİŞ
15 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Cinayet Girişimi Soruşturmasında 7 Şüpheli Gözaltına Alındı
EKONOMİ
86 Kez Görüntülendi.
Merkez Bankası Faiz İndirimine Gitti: Politika Faizi Yüzde 39,5’e Çekildi
DERİNCE
12 Kez Görüntülendi.
Derince’de Cumhuriyet Bayramı İki Günlük Etkinliklerle Kutlanıyor
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Şehit aileleri mecliste
EKONOMİ
7 Kez Görüntülendi.
Motorine 2 TL Zam Kapıda: ABD Yaptırımı Piyasayı Sarstı