Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Büyükşehirde eğitimler online devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Covid-19 salgını nedeniyle kurum içi eğitimlerini online olarak sürdürüyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye personelinin bir kısmı evinden çalışıyordu. Uzaktan çalışan personelin daha etkin ve verimli çalışmasının sağlanması amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliğiyle birlikte online eğitim düzenledi.

ONLİNE EĞİTİM

Koronavirüs salgınına karşı birçok alanda çalışmalarını aralıksız sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salgın günlerinde evinden çalışan personelinden daha etkin bir şekilde yararlanmak için İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Marmara Belediyeler Birliğiyle “Uzaktan Çalışanların Yönetilmesi” konulu eğitim programı gerçekleştirildi. Müdür ve şef düzeyindeki 204 yöneticinin katıldığı eğitim online olarak gerçekleştirildi.

ÖNEMLİ KONULAR

Eğitmen Angela Teresi tarafından verilen eğitimde, değişen çalışma düzeni ile yöneticilerin nelere dikkat etmesi ve kriz anlarında hangi yönetsel yetkinliklerin öne çıkması gerekeceği konusunda bilgilendirmede bulundu. Eğitimde ayrıca dünyada yeni çalışma metodu, sanal ve uzaktan erişimde bilgi güvenliği, sürecin çalışanlara getirdiği zorluklar, hem çalışanların hem de yöneticilerin moral ve motivasyonlarının nasıl yüksek tutulabileceği konularına yer verildi.

“EĞİTİMLER DEVAM EDECEK”

Salgın sürecinde personele yönelik eğitimlerin online devam edeceğini belirten İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram; “Dünyada hızla yayılan ve çalışma hayatımızı olumsuz yönde etkileyen Covid-19 salgını yeni bir çalışma süreci başlattı. Personelimizin bir kısmı çalışmalarını evlerinden sürdürüyor. Bu çalışma sürecinde personelimizin eğitimlerine ara vermiyoruz. Salgın süresince eğitimlerimiz online yapılıyor. Bu salgın döneminde sürece uyum sağlayan personelin eğitim alanındaki ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

GELECEK EĞİTİMLER

Büyükşehir Belediyesi’nin kurum içi eğitimleri online olarak devam edecek. Önümüzdeki süreçte personele online Kamu İhale Mevzuatı, Resmi Yazışma Kuralları gibi eğitimler verilecek.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Tüpraş İzmit Rafinerisi İçin Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Arıyor
GÜNDEM
36 Kez Görüntülendi.
Sosyal Medya Paylaşımları Nedeniyle Gözaltına Alınan Hemşire Serbest
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
DERİNCE
12 Kez Görüntülendi.
 Başkan Gökçe’den İş Dünyasına Yerel Kalkınma Sunumu
ASAYİŞ
47 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de, Narkotik Operasyonları: 14 Tutuklama
ASAYİŞ
39 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Cinayete Teşebbüs Soruşturması: 2 Tutuklama
KÖRFEZ
23 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Çocukların Güvenliği İçin Denetimler
KÖRFEZ
46 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi’nden, Çocuklara Eğlenceli Gösteri
KÖRFEZ
34 Kez Görüntülendi.
Körfez Esnafı  Başkanı, Yahya Öztürk'le  Devam