Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Körfez Gelecek Partisi’nde Fırat Türker Seçilmiş Başkan Oldu

Gelecek Partisi Körfez İlçe Teşkilatı 1. Olağan genel kurulunu yaptı. Kurucu ilçe başkanı olarak atanan Fırat Türker seçilmiş başkan oldu.

 

Teşkilatlanma çalışmalarını hemen hemen tamamlayan Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatı,  Körfez ilçe kongresini de tamamladı. Güney Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi Meram İş Merkezindeki ilçe teşkilatı Doğan Demir Salonunda gerçekleştirilen ve 15 gündem maddesinin karara bağlandığı genel kurulda 20 yönetim kurulu üyesi ile 80 il kongre delegesi belirlendi.

Kongrede divan başkanlığına Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, yardımcılıklarına Yunus Küçükpolat ile Hasan Arabacı seçildi. İl başkanı Ömer Faruk Başaran ile genel başkan yardımcısı Doğan Demir, başta olmak üzere il başkan yardımcıları, gençlik ve kadın kolları başkanları, ilçe başkanlarının tam kadro hazır bulundu.

 Genel kurulda bir konuşma yapan ilçe başkanı Fırat Türker, “Tüm Körfez’i kucaklayan bir yönetim oluşturduk. İlçedeki muhalefet boşluğunu doldurduk. Biz hem yerelde hem genelde partimizi Körfez’de birinci parti yapacağız. Seçim sürecimiz bitti. Bundan sonra sürekli sahada olacağız ve bizlere güvenen büyüklerimize mahcup olmayacağız” dedi.

İl Başkanı Ömer Faruk Başaran da yaptığı konuşmada, “Teşkilatlanma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Altı ilçede kongremiz tamamlandı. 28 Ağustos’ta il kongremizi yapacağız. Körfez ilçe başkanımıza başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
108 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Ulaşımda Yeni Dönem: Mevzuat Revizyonu İçin Çalıştay Düzenlendi
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Cumhuriyet Kutlamaları İptal Edildi: Gebze’deki Acı Olay Etkili Oldu
GEBZE
8 Kez Görüntülendi.
Gebze’de Bina Çöktü: Ekipler Enkaz Altındaki Vatandaşlara Ulaşmak İçin Seferber Oldu
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
78 Kez Görüntülendi.
KEDFE’de Dayanışma Nöbeti: Alican Kazgan, federasyon binasını ziyaret etti
EKONOMİ
15 Kez Görüntülendi.
Kordsa’dan Küresel Rekabete Odaklı Yeni Dönem
KOCAELİ
58 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’ten Arıcılıkla Üretime Yeni Bir Katkı
KOCAELİ
5 Kez Görüntülendi.
Yuvacık ve Namazgah Barajlarında Su Seviyesi Kritik Düzeyde
ASAYİŞ
13 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Hırsızlık ve Sahtecilik Operasyonu: 3 Şüpheli Tutuklandı
ASAYİŞ
15 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Cinayet Girişimi Soruşturmasında 7 Şüpheli Gözaltına Alındı
EKONOMİ
86 Kez Görüntülendi.
Merkez Bankası Faiz İndirimine Gitti: Politika Faizi Yüzde 39,5’e Çekildi