Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Söğüt, ikinci kez koronaya yakalandı

Belediye Başkanı Söğüt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AKP Kocaeli İl Teşkilatının kongresine katılmak için yaptırdığı Kovid-19 testinin sonucunun ikinci kez pozitif çıktığını açıkladı.

 Genel sağlık durumunun iyi olduğunu, 10 gün evinde karantinada olacağını bildiren Söğüt, "Karantina sürecimin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını umut ediyor, en kısa sürede iyileşerek sizlerle tekrar buluşmayı temenni ediyor, bu vesileyle tüm hastalarımıza da rabbimden acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Söğüt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek AK Parti Kocaeli İl Kongresinin kente ve ülkeye hayırlı olmasını diledi. Ağabeyini nisanda koronavirüs nedeniyle kaybeden Şener Söğüt, 30 Ağustos'ta da kendisi bu virüse yakalanmıştı. Söğüt, evinde geçirdiği tedavi ve karantina sürecinin ardından hastalığı yenmeyi başarmıştı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
DERİNCE
25 Kez Görüntülendi.
TBB’den Derince Belediyesi’ne Yeni Hizmet Aracı Desteği
ASAYİŞ
102 Kez Görüntülendi.
Uyuşturucu Ticareti Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
159 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Taksi Durağında Silahlı ve Bıçaklı Gerginlik
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
13 Kez Görüntülendi.
GÜDEF’te Yeniden Selami Kolcu Dönemi Başladı
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Kariyer Günü: Gençler İş Dünyasıyla Buluştu
GÖLCÜK
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer, Gölcük’te Muhtarlarla Ortak Çalışma Toplantısı Yaptı
ASAYİŞ
60 Kez Görüntülendi.
İzmit’te “Güvenli Okul” Denetimleri Yapıldı
KÖRFEZ
10 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Çınarları Güne Sporla Başlıyor
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
20 Yıl Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Operasyonla Yakalandı
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs İzmit’te Yakalandı