Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Söğüt, çalışmaları inceledi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke sahilinde devam eden düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. “Hereke’ye yakışan bir park olacak” diyen Başkan Söğüt, “Proje ile tarihi güzelliklere artı bir değer de katmış olacağız” dedi


 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke sahilinde devam eden düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Söğüt, “Yaklaşık 21 bin metrekare alana sahip olacak sahil tamamlandığında, vatandaşlar için bölgenin cazibe merkezi olacak. Tarihi güzelliklerimize de ayrı bir değer katacağız” dedi.

MUHTEŞEM MANZARA

Çalışma tamamlandığında çok güzel bir dinlenme alanının oluşacağını belirten Başkan Söğüt, “21 bin 500 metrekarelik alan. 286 metrekarelik bir meydan oluşturulacak. Seyir teraslarımız ile vatandaşlarımız güneşin batışını muhteşem manzara eşliğinde izlemiş olacak. Alana ayrıca 2,4 metre genişliğinde 250 metre uzunluğunda bisiklet yolu, 1,7 metre genişliğinde 600 metre uzunluğunda yürüyüş yolu ve 3,75 metre 310 metre uzunluğunda sahil bandı yapılacak” dedi.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Hereke sahiline ayrıca 93 araçlık otopark, 365 metrekare ve 255 metrekarelik 2 çocuk oyun alanı, 368 metrekare ve 222 metrekarelik 2 kafeterya, 345 metrekarelik oturma ve dinlenme platformu, fitness alanı inşa edilecek. Alan içerisinde Kürek Kulübü Meydanı ve Heykel Bahçesi yer alacak” dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
42 Kocaeli Tanıtım Etkinliği Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
ASAYİŞ
85 Kez Görüntülendi.
Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs İzmit’te Yakalandı
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Aranan Şahıslara Yönelik Operasyon: 4 Kişi Yakalandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde 
SİYASET
31 Kez Görüntülendi.
Aydın; iktidara yüklendi
GÜNDEM
81 Kez Görüntülendi.
Orman yanarsa gelecek söner
DERİNCE
44 Kez Görüntülendi.
Derince’de Ormanlar İçin El Ele: Kadırga’da Temizlik Seferberliği
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Emniyeti’nden Hırsızlık Hükümlüsüne Nokta Operasyon
SAĞLIK
10 Kez Görüntülendi.
Derince Hastanesi’nde Ruh Sağlığı Kadrosu Güçleniyor
KOCAELİ
14 Kez Görüntülendi.
OYAK Çimento’nun İK Direktörlüğü Eda Güzeldemir Demiray’a Emanet