Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Çayırova, Ragıp Demirkol Caddesi’nde trafik rahatlayacak

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çayırova ilçesi Ragıp Demirkol Caddesi’nde yeni bir dönel kavşak inşa ediyor.  

Vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştıran projeler hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mevcutta bulunan caddelerde de düzenlemeler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Çayırova ilçesi Emek Mahallesi’nde bulunan Ragıp Demirkol Caddesi’nde yeni dönel kavşak Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından inşa ediliyor.

TRAFİĞİN AKIŞINI RAHATLATMAK İÇİN YENİ DÖNEL KAVŞAK

Ragıp Demirkol Caddesi’nin 69 numaralı sokak kesişiminde bulunan viraj, yeni inşa edilen dönel kavşak ile ortadan kaldırılıyor. Trafiği daha güvenli bir hale getirecek olan dönel kavşak, araçların da daha rahat seyahat etmesini sağlayacak.

KALDIRIM İMALATLARI YAPILIYOR

Çalışma dahilinde kavşak kenarındaki kaldırım imalatları büyük oradan tamamlandı. Dönel kavşağın yan kısmındaki yol kenarında taş duvar imalatı gerçekleştirildi. Buradaki çalışma tamamen bitirildiğinde Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından dönel kavşakta çevre düzenlemesi yapılacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.