Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Çayırova, Ragıp Demirkol Caddesi’nde trafik rahatlayacak

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çayırova ilçesi Ragıp Demirkol Caddesi’nde yeni bir dönel kavşak inşa ediyor.  

Vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştıran projeler hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mevcutta bulunan caddelerde de düzenlemeler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Çayırova ilçesi Emek Mahallesi’nde bulunan Ragıp Demirkol Caddesi’nde yeni dönel kavşak Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından inşa ediliyor.

TRAFİĞİN AKIŞINI RAHATLATMAK İÇİN YENİ DÖNEL KAVŞAK

Ragıp Demirkol Caddesi’nin 69 numaralı sokak kesişiminde bulunan viraj, yeni inşa edilen dönel kavşak ile ortadan kaldırılıyor. Trafiği daha güvenli bir hale getirecek olan dönel kavşak, araçların da daha rahat seyahat etmesini sağlayacak.

KALDIRIM İMALATLARI YAPILIYOR

Çalışma dahilinde kavşak kenarındaki kaldırım imalatları büyük oradan tamamlandı. Dönel kavşağın yan kısmındaki yol kenarında taş duvar imalatı gerçekleştirildi. Buradaki çalışma tamamen bitirildiğinde Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından dönel kavşakta çevre düzenlemesi yapılacak.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
EKONOMİ
78 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Ticaret Odası’ndan Girişimcilere KOSGEB Destekleri Bilgilendirmesi
KOCAELİ
27 Kez Görüntülendi.
ORC Anketinde Kocaeli’de Başkan Büyükakın'ın Oy Kaybı Dikkat Çekti
BAŞİSKELE
5 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Başkan Özlü, Üstyapı Çalışmalarını Hız Kesmeden Sürdürüyor
ASAYİŞ
6 Kez Görüntülendi.
Gebze’de Kasten Yaralama Olayında Şüpheli Tutuklandı
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi’nden Çocuklara Ara Tatil Şenliği
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
TÜPRAŞ İzmit Rafinerisi’nde Patlama ve Yangın
KOCAELİ
49 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Büyükşehir’den Çevreyi Koruma ve Denetim Hamlesi
ASAYİŞ
15 Kez Görüntülendi.
İzmit’te 23 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
GTÜ Avrupa Üniversite Sıralamasında Yükselişini Sürdürüyor
EKONOMİ
7 Kez Görüntülendi.
KOTO’dan Hibe ve Fon Kaynakları Eğitimi