Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Körfez Himmetli köy yolu genişletiliyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından 1300 metre uzunluğundaki Körfez Himmetli Köyü Köseler Nalbantlar mevki köy içi yolunda genişletme kazı çalışmaları yapılıyor

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez Himmetli Köyü Köseler Nalbantlar mevki köy içi yolunda yol genişletme çalışmaları yapılıyor. Yolun dar olması sebebiyle herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için yolu genişleten Büyükşehir Belediyesi, genişletme çalışmaları sonrası yolda plent miks temel ve asfalt serimi gerçekleştiriyor. Çalışmalar ile köy içi yolu güvenli ve konforlu hale gelecek.

 

1300 METRELİK YOLDA

1300 metre uzunluğundaki Körfez Himmetli Köyü Köseler Nalbantlar mevki köy içi yolunda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri hummalı bir çalışma yürütüyor. Genişletilerek güvenli hale getirilecek köy yolu, daha sonra asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

 

MUHTARDAN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Köy muhtarı Mustafa Acar, köylerine yapılan üst yapı çalışması sebebiyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Yapılan çalışma ile köy yolunun güvenli ve konforlu olacağını belirten Acar, yolun dar olması sebebiyle sıkıntı yaşadıklarını, yapılan genişletme çalışması ile köy yolundaki sorunun giderileceğini, bölge sakinlerinin ulaşımlarını daha rahat sağlayacağını ifade etti.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
44 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Büyükşehir’den Çevreyi Koruma ve Denetim Hamlesi
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
İzmit’te 23 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
GTÜ Avrupa Üniversite Sıralamasında Yükselişini Sürdürüyor
EKONOMİ
6 Kez Görüntülendi.
KOTO’dan Hibe ve Fon Kaynakları Eğitimi
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Tüpraş İzmit Rafinerisi İçin Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Arıyor
GÜNDEM
38 Kez Görüntülendi.
Sosyal Medya Paylaşımları Nedeniyle Gözaltına Alınan Hemşire Serbest
ASAYİŞ
20 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
DERİNCE
15 Kez Görüntülendi.
 Başkan Gökçe’den İş Dünyasına Yerel Kalkınma Sunumu
ASAYİŞ
48 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de, Narkotik Operasyonları: 14 Tutuklama
ASAYİŞ
43 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Cinayete Teşebbüs Soruşturması: 2 Tutuklama