Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başiskele’de Okullar Yeni Eğitim ve Öğretim Yılına Hazırlanıyor

Başiskele Belediyesi, ilçe genelindeki okul bahçelerinde yaptığı çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmalar ile okulları yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlıyor.

 

Eğitim ve öğretime her anlamda destek veren Başiskele Belediyesi, Başkan M. Yasin Özlü’nün talimatıyla ilçe genelindeki ilk ve orta dereceli devlet okullarının bahçelerinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Koronavirüs dolayısıyla yüz yüze eğitime uzun bir aradan sonra 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Dönemi ile yeniden başlayacak okullar, Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince temizleniyor. Daha Temiz Başiskele için temizlik çalışmalarını ilçe genelinde sürdüren ekipler, bu kez okul bahçelerinde öğrencilerin teneffüslerde yoğun olarak kullanacakları yeşil alanlardaki çimleri biçiyor, yabani otları temizliyor ve mıntıka temizliği yapıyorlar. Ekipler, çalışmalarını son olarak Servetiye Cephesi Anadolu Lisesi, Tüpraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçelerinde gerçekleştirdiler. Yoğun tempoda çalışan ekipler, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlayacağı 6 Eylül 2021 Pazartesi gününe kadar tüm devlet okulları bahçelerini temizleyerek eğitime hazır hale getirecek.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: “HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başiskeleı Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, belediye olarak eğitime ve geleceğin hazinesi çocuklara her alanda destek vermeye devam ettiklerini vurgulayarak şunları söyledi:

 

“Başiskele Belediyesi olarak eğitime destek vermeye devam ediyoruz. Koronavirüs salgını dolayısıyla uzun süre okullarından ayrı kalan çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatlarına en iyi şekilde, sağlıklı ve temiz ortamda devam etmeleri için büyük gayret gösteriyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz okullarımızda çevre temizliğine başladılar. Yeni eğitim ve öğretim yılının başlangıcı olan 6 Eylül’e kadar kentimizdeki tüm devlet okullarında çalışmalarımızı yürüteceğiz. Her şey geleceğimizin teminatı, geleceğimizin hazinesi olan çocuklarımız için” dedi.


Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
35 Kez Görüntülendi.
 Dijital Dünyada Kadın Güvenliği Kocaeli’de Masaya Yatırıldı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kandıra’da Aranan Hükümlü Operasyonla Yakalandı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan, Aranan Şahıs Körfez'de Yakalandı
KOCAELİ
8 Kez Görüntülendi.
Doğa Katliamına, 7 Milyon 478 Bin TL Ceza
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
HSK Kararnamesi ile Görev Yeri Değişiklikleri
İZMİT
12 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi’nden Gençlere Avrupa Fırsatları Semineri
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
Kaçakçılıkla Mücadelede Büyük Operasyon
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
Hayat Kimya’nın Trijenerasyon Tesisi İki Ödül Kazandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Zabıta Gıda Denetimlerini Sıklaştırdı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
GTÜ Akademik Birikimini Dijital Dünyaya Taşıyor