Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Encümen’de 11 taşınmaz için ihale yapıldı

109 gündem maddesinin görüşüldüğü Büyükşehir Encümeni’nde 11 taşınmaz için ihale düzenlenirken 6 taşınmazın ihalesine teklif veren olmadı

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısı yapıldı. Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 109 gündem maddesi görüşüldü. Encümende, Gölcük, İzmit ve Karamürsel’de bulunan taşınmazların 3 yıl süreyle aylık kiralama ihalesi gerçekleştirildi. Toplantıda ihaleler dışında kalan maddeler de görüşülerek karara bağlandı.

 

GÖLCÜK’TEKİ KİRALAMALAR

Gölcük İlçesi, Merkez Mahallesi, Atatürk Bulvarı (81 Ada, 124 parsel)  No:123 Kalıcı İş Merkezi Kat: 1 adresinde bulunan 105 No'lu iş yeri için yapılan ihaleye tek isim katıldı. Açık Teklif Usulü yapılan ihaleye Muhammed Mustafa Aydın 220 TL + KDV teklif sundu. Gölcük İlçesi, Merkez Mahallesi, Atatürk Bulvarı (81 Ada, 124 parsel)  No:123 Kalıcı İş Merkezi Kat: 2 adresinde bulunan 139 No’lu iş yeri için İbrahim Madenci 215 TL + KDV’lik teklif verdi. Yine Kalıcı İş Merkezinde bulunan 155 No'lu iş yerine Loman Lütfi Yılmaz 225 TL + KDV teklif etti.

 

İZMİT’TEKİ KİRALAMALAR

İzmit İlçesi, Kozluk Mahallesi, Salim Dervişoğlu Caddesi No: 46/C depo yeri için yapılan ihaleye 1000 TL + KDV’lik, İzmit İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Sahil Yolu Sokak No:15 adresinde bulunan arsanın kiralaması için de 750 + KDV’lik teklifler verildi.

 

6 İŞYERİ İÇİN İSTEKLİ ÇIKMADI

Gölcük İlçesi, Merkez Mahallesi, Atatürk Bulvarı (81 Ada, 124 parsel)  No:123 Kalıcı İş Merkezi Kat:1 adresinde bulunan 94, 147 ve 161 No'lu iş yerleri için teklif veren olmadı. Aynı şekilde Karamürsel İlçesi, 4 Temmuz Mahallesi, Amiral Caddesi No:39 /1 Karamürsel Şehirlerarası Otobüs Terminali adresinde bulunan 4-5, 7 ve 8 No’lu Yazıhaneler için de istekli çıkmadı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs İzmit’te Yakalandı
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
Derince’de Yerel  Üreticinin Yanındayız
KÜLTÜR
34 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Mevlana’nın Vuslat Yıldönümünde Manevi Gece
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
Türkiye Genelinde Siber Suç Operasyonu: 301 Şüpheli Yakalandı
KÖRFEZ
20 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Gençler İçin Kariyer Günü Düzenleniyor
KOCAELİ
35 Kez Görüntülendi.
 Dijital Dünyada Kadın Güvenliği Kocaeli’de Masaya Yatırıldı
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
Kandıra’da Aranan Hükümlü Operasyonla Yakalandı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan, Aranan Şahıs Körfez'de Yakalandı
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Doğa Katliamına, 7 Milyon 478 Bin TL Ceza
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
HSK Kararnamesi ile Görev Yeri Değişiklikleri