Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Mehteran, Çanakkale Şehitleri için konser verdi

Körfez Belediyesi Mehteran Bölüğü, 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Körfez Belediyesi 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında mehteran konseri ve şiir dinletisi programı düzenledi. Programa; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ve Osman Yurt, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Hakan Boyun, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zinhi Manap, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serbülen Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞİİRLERLE DUYGULANDILAR

Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda ilk olarak sunucu Özkan Aytaç tarafından şiir dinletisi gerçekleştirildi. Şiirler eşliğinde sahneye gelen Körfez Belediyesi Mehteran Bölüğü, sevilen marşları seslendirdi. Vatandaşlar da ellerinde Türk bayrakları ile marşlara eşlik etti. ‘Bedir’den Çanakkale’ye’ teması ile gerçekleştirilen programda; 15 Temmuz Şehitleri de unutulmadı.

BİZDE YERİ HEP AYRIDIR

Program sonrasında konuşan Başkan Şener Söğüt,  “Körfez Belediyesi Mehteran Bölüğümüze ve şiirleri ile bizi duygulandıran Özkan Aytaç kardeşime de teşekkür ediyorum. Çanakkale Zaferi’nin bizde yeri ayrıdır. Tarihimize altın harflerle yazdığımız zaferin 107. Yıl dönümünü kutluyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt ve protokol üyeleri daha sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KÜLTÜR
18 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi’nden Ücretsiz Tiyatro Kayıtları Başladı
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Kasten Yaralama Suçundan Aranan Şahıs Tutuklandı
EKONOMİ
12 Kez Görüntülendi.
Çimsa’dan Türkiye’ye 250 Milyon $ Yatırım, 1,5 Milyar $ İhracat Katkısı
İZMİT
8 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi’nden Çocuklara Oyuncak Kütüphanesi ve Atölye Etkinlikleri
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
KOTO Başkanı Necmi Bulut Mısır’da İş Birliği Protokolüne İmza Attı
ASAYİŞ
79 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Banka Kartı Dolandırıcılığından Aranan Şahıs Tutuklandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Kaçak Makaron Operasyonunda 1 Kişi Gözaltında
SİYASET
15 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Türkkan,TBMM’de VakıfBank Personel Vakıfları İçin Soru Önergesi Verdi
KOCAELİ
17 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Körfez’de Yol Konforunu Artıran Çalışma
EKONOMİ
83 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Ticaret Odası’ndan Girişimcilere KOSGEB Destekleri Bilgilendirmesi