Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Bayramda ulaşım 3 gün boyunca ücretsiz

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince otobüs, raylı sistemler ve deniz ulaşımında vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşların ulaşımlarını sorunsuz bir şekilde sağlamak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

BAYRAM SÜRESİNCE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Bu kapsamda vatandaşlar Ramazan Bayramı’nın birinci günü olan 2 Mayıs Pazartesi günü 24.00 ile son günü 4 Mayıs Çarşamba günü 24.00’e kadar 3 gün boyunca ücretsiz ulaşımdan yararlanabilecek.

ULAŞIM ÜCRETSİZ

Ücretsiz ulaşım Ramazan Bayramı süresince deniz ulaşımı, belediye otobüsleri ve tramvay için geçerli olacak. Toplu taşıma araçları, Eko-mobil ve kocaeli.bel.tr adreslerinde belirtilen pazar tatil sefer saatlerine göre çalışacak.

BU HATLAR ÜCRETLİ

Ulaşım Park’a ait Hat 200 İzmit-Kartal, Hat 250 Otogar-Sabiha Gökçen, Hat 250G Gebze Otogar-Sabiha Gökçen Havaalanı ve Hat 700 hatları ise ücretli bir şekilde hizmet vermeye devam edecek.

...

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolunda Kaçak Sigara Filtresi Operasyonu
SİYASET
32 Kez Görüntülendi.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Yönetimi Gündemi Değerlendirdi
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Ata Tohumuyla İlk Hasat Gerçekleşti
TEKNOLOJİ
34 Kez Görüntülendi.
GTÜ Blockchain Takımı ETH İstanbul’da Birincilik Kazandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Vergi Kaçakçılığı Hükümlüsü E.T. Körfez’de Yakalandı
SPOR
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği U20 Ragbide Zirveye Yürüyor
KOCAELİ
7 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’den Yeşil Dokunuş: Uluslararası Fuarın Gözdesi Oldu
KÖRFEZ
235 Kez Görüntülendi.
Ömer Güney’in, yaşadığı acı kayıp
ASAYİŞ
68 Kez Görüntülendi.
Can Holding’e Kara Para Operasyonu: 121 Şirkete El Konuldu
ASAYİŞ
13 Kez Görüntülendi.
Körfez’de “Güvenli Okul” Denetimi: 8 Okul ve Çevresi Kontrol Edildi