Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başiskele Kitaphane Üniversite Adaylarının Gözdesi Oldu

Başiskele Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan ilçenin ilk halk kütüphanesi Kitaphane, üniversite sınavına hazırlananların ilk tercihi oldu.

 

18-19 Haziran’da gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS-2022) sayılı günler kala sınava hazırlanan üniversite adayları hafta sonu boyunca Kitaphane’de son hazırlıklarını yaptı.

 

EN YOĞUN ZAMANINI YAŞADI

 

Hizmete açıldığı günden beri binlerce kitapseveri ağırlayan Başiskele Belediyesi Kitaphane, geçen hafta sonu en yoğun zamanını yaşayarak üniversite sınavına hazırlanan gençlere ev sahipliği yaptı. En yoğun zamanını yaşayan Kitaphane’de üniversite adayları, sessiz ve nezih bir ortamda ders çalışma imkanı buldular.

 

DERS VİDEOLARI DA İZLEYEBİLİYORLAR

 

Başiskele’de eğitim ve öğretime büyük önem veren Başiskele Belediyesi, ilçede sınavlara hazırlanan öğrenciler için ferah ders çalışma ortamı sunarak gençlerin başarılı olmalarına katkı sağlıyor. Yoğun sınav maratonu ve eğitim dönemi içerisinde ders çalışabilecekleri ortam arayan öğrenciler, Kitaphane’de ders çalışırken buradaki materyallerden ve kaynaklardan faydalanma imkânı da buldu. Sınava girecek adaylar aynı zamanda bilgisayarlardan da internet üzerinden ders videoları izlediler.

 

ÇAY VE KAHVE İKRAMI

 

Başiskeleli kitapseverlerin ve üniversite adaylarının ders çalışırken kendilerini evlerinde hissetmeleri için çay ve kahve ikramları da yapıldı. Başiskele Belediyesi’nin sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı çok memnun kalan gençler Yasin abilerine ve ekibine çok teşekkür ettiler.  

 

25.000 KİTAP VE DAHA FAZLASI BURADA

 

Başiskeleliler’in nezih ve güzel bir ortamda keyifli ve verimli vakit geçirebileceği kütüphanede kitapseverler, 25 binden fazla kitaba, çeşitli dergilere ve e-kitap arşivlerine ulaşabiliyor. Yeni nesil teknolojik sistemle donatılan Kitaphane’de vatandaşlar, aranılan kitabı hızlı bir şekilde bulabiliyor

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
38 Kez Görüntülendi.
Damızlık Koç Desteğiyle Kuzulama Oranları Arttı
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanayi Sitesinde Acı Olay
İZMİT
11 Kez Görüntülendi.
Fatma Kaplan Hürriyet’ten Yandaş Basın Eleştirisi
ASAYİŞ
61 Kez Görüntülendi.
Körfez’de, Uyuşturucu Operasyonu
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
 Derince’de, Kumar Operasyonu
BAŞİSKELE
10 Kez Görüntülendi.
Yeşilyurt Spor Vadisi’nde Çevre Dostu Adım
ASAYİŞ
30 Kez Görüntülendi.
Derince’de, Kumar Operasyonları
EKONOMİ
39 Kez Görüntülendi.
KSO Başkanı Zeytinoğlu Kasım Ayı Dış Ticaret Verilerini Açıkladı
ASAYİŞ
78 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Geniş Çaplı Asayiş Uygulaması
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
GTÜ, Araştırma Üniversiteleri Sıralamasında İstikrarını Korudu