Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

İzmit Belediyesi depremzedelerin çadır ihtiyacını karşılamaya devam ediyor

Deprem bölgesinde Çadır Yaşam Alanı kurmak adına çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi ekipleri, şimdiye kadar çadır temin edememiş ihtiyaç sahibi depremzede vatandaşlara tek tek çadır kurmaya da devam ediyor

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Afetin ilk gününden itibaren bölgede olan İzmit Belediyesi ekipleri, depremin 35. gününde de afetzede vatandaşların yanında. Gıda ve giyim gibi acil ihtiyaçların karşılanmasının ardından depremzedelerin barınma sorununu halledebilmek adına çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi ekipleri, Kahramanmaraş ve Adıyaman’da Çadır Yaşam Alanı kuruyor. 

BAŞKAN HÜRRİYET HALKI BİLGİLENDİRİYOR

İzmit Belediyesi ekipleri, Çadır Yaşam Alanı kurma çalışmalarının yanı sıra deprem bölgesinde şu ana kadar hiç çadır temin edemeyip barınma sorunu yaşayan vatandaşların da yanında oluyor. Koordinasyon çalışmalarını takip etmek ve ihtiyaçları yerinde gözlemlemek adına deprem bölgesinde olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medya paylaşımları ile de çalışmalar hakkında kamuoyuna bilgi veriyor. 

“ÇADIR KURMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

Başkan Hürriyet sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda şu ifadeleri kullandı, “İzmit Belediyesi ekiplerimiz Adıyaman deprem bölgesinde, şimdiye kadar çadır temin edememiş ihtiyaç sahibi depremzede vatandaşlarımıza tek tek çadır kurma çalışmalarına devam ediyor.”

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
34 Kez Görüntülendi.
 İzmit’te Narkotik Operasyonu: 56 Gram Madde Ele Geçirildi
DERİNCE
7 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi’nden Sevgililer Günü Alışveriş Günleri
KOCAELİ
7 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Gece Ulaşımı Başladı
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Nüfus Artışı Güney ve Doğu Aksında Yoğunlaştı
EMLAK
37 Kez Görüntülendi.
 KOTO’da Gayrimenkul Sektörü İçin İstişare Toplantısı
BAŞİSKELE
5 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Çocuklara Özel Kütüphane ve Oyuncak Müzesi
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Hemşehri Derneklerini Ziyaret Etti
KOCAELİ
18 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de UKOME’den Ulaşımda Yeni Düzenlemeler
KÖRFEZ
6 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Deprem Şehitleri Dualarla Anıldı
DERİNCE
14 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi’nden “Sanal Kumar Bağımlılığı” Semineri