Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Körfez’den, Çanakkale ve Bursa’ya ‘kültür’ gezisi

Körfez Belediyesi’nin tarih ve kültürel değerleri tanıtmak için organize ettiği kültür gezileri ile Körfezliler Bursa ve Çanakkale’yi gezme imkanı yakalıyor

Körfez Belediyesi’nin tarih ve kültürel değerleri tanıtmak için organize ettiği kültür gezileri ile Körfezliler Bursa ve Çanakkale’yi gezme imkânı yakalıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen geziler kapsamında Şehitler diyarı Çanakkale ve Bursa’ya düzenlenen kültür turlarında Körfezli vatandaşlar tarih, kültür ve manevi duyguları yaşıyor.

ÜCRETSİZ HİZMET

Körfezliler, yaz ayları boyunca sürecek gezilerde Çanakkale ve Bursa’da tarih ve kültür yolculuğuna çıkmaya başladı. Rehberlik hizmetini de içinde barındıran gezi ile vatandaşlar, Bursa’nın ve Çanakkale’nin  tarihini ve maneviyatını yaşadı. Körfezli vatandaşlar, kendilerine sunulan hizmet için Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e ve Körfez belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

ONLİNE BAŞVURU YAPILIYOR

Kültür gezilerine her vatandaş katılabiliyor. Bunun için başvurular ise online olarak alınıyor. Gezi başvuruları online olarak korfez.bel.tr üzerinden (korfez.bel.tr > E-belediye > Gezi Başvuru ) yapılıyor. Geziyle ilgili tüm detaylara da başvuru ekranından ulaşılabiliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.