Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

KOTO’nun 5’i Bir Yerde Projesi, Sigorta Fuarı’nın gündeminde…

Kocaeli Ticaret Odası 22. Meslek Komitesi (Sigorta Acenteleri Grubu) ve KOSAD üyesi sigortacılar, 13-15 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 2. Sigorta Fuarı ve Kongresi’ne katıldı.

Kocaeli Ticaret Odası 22. Meslek Komitesi (Sigorta Acenteleri Grubu) ve KOSAD üyesi sigortacılar, 13-15 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 2. Sigorta Fuarı ve Kongresi’ne katıldı. Kocaeli Ticaret Odası’nın açtığı stantla fuarda yer alan Kocaelili sigortacılar, Oda’nın acentelerin dijitalleşmesi amacıyla hayata geçirdiği ‘5’i Bir Yerde Projesi’nin tanıtımını yaptı.

SEKTÖRÜN EN NİTELİKLİ VE ÖNEMLİ BULUŞMASI

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, 22. Meslek Komitesi Başkanı Cem Serhat Dayanç, Komite Başkan Yardımcısı Abdulkadir Tiryaki, Meclis Üyesi Önder Dükmen, Komite Üyesi Yüksel Özkan, Kocaeli Sigorta Acenteleri Derneği (KOSAD) Başkanı Bülent Yılmaz ve sigortacılardan oluşan heyet, verimli görüşmelere imza atarak, fuara damga vurdu. Sigorta sektörünün en nitelikli ve önemli buluşmalarından olan Sigorta Fuarı, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle 15 Kasım 2023 Çarşamba gününe kadar devam edecek. 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
205 Kez Görüntülendi.
Railport’a Ulaşımda Yeni Dönem: Çevre Yolları Asfaltlanıyor
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Görevli Polis Memuru Evinde Hayatına Son Verdi
DERİNCE
39 Kez Görüntülendi.
Derince’de 6 Eylül’de Çifte Tören Heyecanı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Kaçak Tütün Operasyonu: 75 Bin Makaron Ele Geçirildi
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt’ten Zabıta Haftası’na Anlamlı Kutlama
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Körfezray’da İlk Tünel Kazısı Bakan Uraloğlu’nun Katılımıyla Başlıyor
ASAYİŞ
59 Kez Görüntülendi.
İnşaat Şantiyesinde Kanlı Saldırı: Bir İşçi Ağır Yaralandı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Kaçak Tütün Operasyonu: 6 İşyerine Baskın
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Oyak Çimento’nun Yeni Tesisi İçin “ÇED Gerekli Değildir” Kararı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Hakkında Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı