Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Bakanı Tekin, Müfredat yeni eğitim öğretim yılına yetişecek

Milli Eğitim Bakanı Tekin, müfredat konusunda yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, müfredat konusunda yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Tekin, Talim Terbiye Kurulu'nun çalışmalarının devam ettiğini belirterek, müfredatın detaylı bir incelemeyi gerektirdiğini vurguladı. Bir dersin programının 800 sayfa olduğunu ifade eden Tekin, müfredatın ortak, zorunlu ve standart derslerden oluştuğunu söyledi.

Müfredatın yeni eğitim öğretim yılına yetişip yetişmeyeceği sorusuna ise Tekin, "Tabii ki yetişecek. Talim Terbiye Kurulu'nun onayından sonra yayımlayacağız. 1-5 ve 9. sınıflarda önümüzdeki eğitim öğretim yılından itibaren uygulamaya başlıyoruz." şeklinde konuştu. Bakan Tekin, müfredatın güncellenmesi ve yenilenmesinin önemine vurgu yaparak, öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim alması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Müfredatın öğrencilerin ihtiyaçlarına ve çağın gereksinimlerine uygun olarak güncellenmesinin önemine değinen Tekin, eğitim sisteminin sürekli olarak geliştirilmesi gerektiğini ifade etti. Bakan Tekin, yeni müfredatın öğrencilerin daha iyi bir eğitim almasına katkı sağlayacağını ve eğitim kalitesinin artmasına yardımcı olacağını belirtti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
186 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.