Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Körfez Sanat Merkezi, genç yeteneklere fırsatı sunmaya devam ediyor.

Körfez Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sanat Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, yarıyıl özel etkinliğinde muhteşem bir performans sergiledi.

Körfez Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sanat Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, yarıyıl özel etkinliğinde muhteşem bir performans sergiledi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katılım yoğun oldu ve izleyenlerden tam not aldı. Keman, piyano, gitar, saz ve müzikal tiyatro oyunu performanslarıyla Sanat Merkezi kursiyerleri, yeteneklerini gözler önüne serdi.

Programın içerisinde yer alan tiyatro gösterisi ise 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni konu aldı. Tiyatro eğitmeni Mine Atalay Güler’in kaleme aldığı “Bu Zafer Bizim” adlı oyun, izleyenleri duygulandırdı ve büyük beğeni topladı. Sanat Merkezi öğrencileri, tarihi olayları sahneye taşıyarak izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Etkinlik, Körfez Sanat Merkezi’nin başarılı eğitmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan birbirinden özel performanslarla renklendi. Sanatın ve kültürün bir araya geldiği bu etkinlik, sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Körfez Belediyesi’nin desteklediği Sanat Merkezi, genç yeteneklere sanat alanında kendilerini geliştirme fırsatı sunmaya devam ediyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.