Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Polisin dur ihtarına uymayan tır şoförü,

Kovalamaca olayı, Körfez ilçesinde yaşandı. Polisin dur ihtarına uymayan tır şoförü, polis ekipleri tarafından kovalamaca sonucu durduruldu.

Kovalamaca olayı, Körfez ilçesinde yaşandı. Polisin dur ihtarına uymayan tır şoförü, polis ekipleri tarafından kovalamaca sonucu durduruldu. Ancak tır şoförü, ekiplere direnç göstererek arbede çıkardı. Bu arbede sırasında bir polisin parmağı kırıldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, tır şoförü ile polis arasındaki mücadele net bir şekilde görülebiliyor.

Tır şoförü, Yarımca Hızır Reis Caddesi’nde durdurulduktan sonra araçtan inerek polise saldırdı ve kaçmaya çalıştı. Ancak polis ekipleri tarafından yakalanamayan şoför, ara sokaklara girerek izini kaybettirdi. Olayın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan polis memuru, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ÖZEL HABER
18 Kez Görüntülendi.
Kuşku, gururlandırdı
KOCAELİ
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Kart’ta Online Dönem Başladı
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Okul Çevrelerinde Güvenlik Denetimi Yapıldı
SPOR
8 Kez Görüntülendi.
Körfezli Karateciler Bulgaristan’dan Madalyayla Döndü
DERİNCE
22 Kez Görüntülendi.
Derince’de Fidanlar Umutla Toprakla Buluştu
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi’nden Üniversite Gençlerine Eğitim Desteği
KOCAELİ
18 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Müteahhitlerinden Kentsel Dönüşüme Tam Destek
YAŞAM
230 Kez Görüntülendi.
Cevriye Avcı ve Özcan Sevinç Hayatlarını Birleştirdi
KOCAELİ
56 Kez Görüntülendi.
“4 Mevsim Kocaeli” Fotoğraf Yarışması Başvuruları Sürüyor
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
GTÜ Akademisyenlerine Cumhurbaşkanından Bilimsel Onur Ödülü