Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

KOCAELİ, AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI, İLE BULUŞACAK

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Doğan AYDAL ve beraberindeki heyet, İl Başkanı Ali Taştan, Derince Belediye Başkan Adayı Gökhan Açık ve Meclis üye adayları ile birlikte Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği'ni ziyaret etti.

 Yeniden Refah Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Doğan AYDAL ve beraberindeki heyet, İl Başkanı Ali Taştan, Derince Belediye Başkan Adayı Gökhan Açık ve Meclis üye adayları ile birlikte Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ünal Çelik ve diğer üyeler, konuklarına sıcak bir karşılama yaparak hoş geldiniz dediler.

Ziyaret sırasında, Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği'nin faaliyetleri hakkında bilgi alan heyet, dernek üyeleriyle sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Prof.Dr. Doğan AYDAL, Kocaeli'nin sorunlarına ve çözüm önerilerine ilişkin görüşlerini paylaşarak, vatandaşların beklentilerini dinledi.

Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği ziyareti sonrasında, Yeniden Refah Partisi heyeti, dernek üyelerine teşekkür ederek ayrıldı. Dernek Başkanı Ünal Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçim sürecinde adaylara başarılar diledi. Heyet, birlik ve beraberlik mesajlarıyla ayrıldıkları dernekten olumlu izlenimlerle ayrıldı.

Kocaeli için yapılacak projelerle ilgili olarak Büyükşehir Adayı Prof. Dr. Doğan AYDAL, yeniden refahla ahlaklı belediyeciliğin buluşacağını belirtti. AYDAL, tüm projelerin belediyenin kendi kaynaklarıyla 5 yıl içinde tamamlanacağını söyledi. Doğru yönetilemeyen ve israfın dibini gören Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, AYDAL'ın yönetimiyle kaynakların çok iyi bir şekilde değerlendirileceğini vurguladı. Bu sayede Kocaeli'nin daha yaşanabilir bir şehir haline geleceği ifade edildi. Belediye Kaynakları Belirli Zümreye Gitmeyecek

  Konuşmasına devam eden Prof. Aydal: “Yapılan tüm faaliyetler belirli bir Zümreye hizmet etmeyecek. Tüm Vatandaşlarımıza dokunacak, Fayda sağlayacak gerçek işler yapacağız. Yapacaklarımız ile Kocaeli Halkının Refah seviyesini ayrım gözetmeksizin yükselteceğiz. Söz verdiklerimizi yapmaya muktediriz.” Dedi.

            

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
41 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Yağma Suçlusuna Geçit Verilmed
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Silahlı Tehdit Şüphelisi Yakalandı, Tutuklandı
KÖRFEZ
13 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Doğa Yürüyüşü Gençlerle Hayat Buldu
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kariyer ve İstihdam Buluşması 22 Kasım’da Gerçekleşiyor
BAŞİSKELE
9 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Gönül Bağı Projesi Yeniden Sahada
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Tarıma Güçlü Destek: 1.450 Ton Tohum Toprakla Buluştu
DERİNCE
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Başkan Gökçe’nin STK’larla Güçlü İş Birliği Buluşması
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Saldırı Girişimi: 11 Şüpheli Gözaltında
ASAYİŞ
128 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Öğretmene Cinsel İstismar Davası: 204 Yıl Hapis Talebi
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Dilovası’ndaki Patlamada Soruşturma Derinleşti: 11 Şüpheli Gözaltında