Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Erdoğan, Son miting, için Kocaeli’ye geliyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanı'nda son mitingini gerçekleştirecek.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanı'nda (28 Mart Perşembe) son mitingini gerçekleştirecek. Saat 15.00'te başlayacak olan mitinge binlerce vatandaşın katılması bekleniyor. Erdoğan, seçim öncesi son kez halka seslenerek destek isteyecek.

Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanı'nda gerçekleşecek olan mitingde, AK Parti'nin seçim vaatleri ve hedefleri hakkında bilgi verilmesi bekleniyor. Erdoğan'ın konuşmasında, ülkenin geleceği ve halkın refahı için yapılacak çalışmaların önemine vurgu yapması bekleniyor. Mitinge katılan vatandaşlar, Erdoğan'ın konuşmasını coşkuyla dinleyerek desteklerini gösterecek.

Seçimlere sayılı günler kala yapılan son mitingde, AK Parti'nin seçim stratejisi ve hedefleri netleşecek. Erdoğan'ın halka seslenerek, partisinin vizyonunu ve projelerini anlatması, seçmenlerin kararını şekillendirecek önemli bir adım olacak. Mitingin ardından seçim süreci hızla devam edecek ve vatandaşlar, sandık başına giderek tercihlerini yapacak.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde pazar günü yapılacak 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin yasal olarak kendisi için son seçim olduğunu duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu tarihi seçimin son mitingini ise bugün ilimizde gerçekleştirecek. Yaklaşık bir aydır sahada olan Erdoğan, 50 farklı ilde miting düzenleyerek, seçim çalışmalarını tamamlamış olacak.

ÜYE VE STK’LAR ARANDI

Kocaeli’de bugüne kadar birçok tarihi mitinge katılan Erdoğan’ın, “Yasal olarak son seçimim” açıklamasından sonra son miting yeri olarak Kocaeli’yi tercih etmesi dikkat çekiciydi. Erdoğan, ilk seçim zaferini de 2002’de ilimizde Ereğli seçimiyle elde etmişti. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus başkanlığında Kocaeli Teşkilatı bu tarihi miting için günlerdir çalışıyor. Özel davetlerin yanı sıra 300 binin üzerinde üyeye telefonla arayarak, mesaj atarak ve mail yoluyla ulaşıp, miting daveti yapıldı.

TALUS: “EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ”

Teşkilat mensupları dışında STK ve dernekler başta olmak üzere Kocaeli’nin geneline de davetler gönderildi. Şehrin birçok noktası bu tarihi mitingin afişleriyle donatıldı, broşürler dağıtıldı. Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı’nın lideri olduğunu belirten Talus, “Cumhurbaşkanımızı şehrimizde en güzel şekilde ağırlamak istiyoruz. Tüm halkımızı bu büyük buluşmaya davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt: “Zor Olsa da Körfez İçin Değer”
GÖLCÜK
18 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Osmanlı Mirası Gün Yüzüne Çıkıyor
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Günübirlik Ev ve Araç Kiralama Denetimi Gerçekleştirildi
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
8 Yıldır Aranan Hükümlü Kocaeli’de Yakalandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Minik Yetenekler Körfez'de Zafer Bayramı Coşkusuyla Sahada
ASAYİŞ
38 Kez Görüntülendi.
Gölcük’teki Hırsızlık Olayı İstanbul’da Çözüldü
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Temizlendi, Göl Yeniden Hayat Buldu
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Zabıta Eş Zamanlı Denetimlerle Sahada
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
42 Kocaeli Tanıtım Etkinliği Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
ASAYİŞ
114 Kez Görüntülendi.
Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs İzmit’te Yakalandı