Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Bina içinde, HIRSIZLIK suçundan aranan şahıs yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında önemli bir başarıya imza attı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında önemli bir başarıya imza attı. "Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık" suçundan 5 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan T.D. (35) isimli şahıs, düzenlenen operasyon ile 30 Nisan 2024 günü yakalandı. Hükümlü şahıs, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından aynı gün Adli Makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, halkın güvenliği ve huzuru için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirtti. Vatandaşların da herhangi bir suç veya şüpheli durumla karşılaştıklarında hemen 155 Polis İmdat hattını aramaları gerektiği vurgulandı. Bu sayede suçluların daha hızlı bir şekilde yakalanabileceği ve adaletin sağlanabileceği ifade edildi. 

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, aranan diğer şahısların da yakalanması için çalışmalarına devam edeceğini ve suçluların adalet önünde hesap vereceğini belirtti. Halkın güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren emniyet ekiplerine teşekkür edildi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
206 Kez Görüntülendi.
Railport’a Ulaşımda Yeni Dönem: Çevre Yolları Asfaltlanıyor
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Görevli Polis Memuru Evinde Hayatına Son Verdi
DERİNCE
39 Kez Görüntülendi.
Derince’de 6 Eylül’de Çifte Tören Heyecanı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Kaçak Tütün Operasyonu: 75 Bin Makaron Ele Geçirildi
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt’ten Zabıta Haftası’na Anlamlı Kutlama
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Körfezray’da İlk Tünel Kazısı Bakan Uraloğlu’nun Katılımıyla Başlıyor
ASAYİŞ
59 Kez Görüntülendi.
İnşaat Şantiyesinde Kanlı Saldırı: Bir İşçi Ağır Yaralandı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Kaçak Tütün Operasyonu: 6 İşyerine Baskın
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Oyak Çimento’nun Yeni Tesisi İçin “ÇED Gerekli Değildir” Kararı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Hakkında Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı