Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

200.000 Dal gümrük kaçağı, makaron ele geçirildi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda,

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, İzmit ilçesinde bir otobüste yapılan aramada 50 koli içerisinde 200.000 dal gümrük kaçağı doldurulmuş makaron ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında gerekli adli işlemler başlatıldı.

Kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen bu başarılı operasyonla, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelede önemli bir adım atılmış oldu. Emniyet güçlerimizin titiz çalışmaları sayesinde, kaçakçılara karşı etkili bir mücadele yürütülmekte ve suç unsurlarıyla ilgili gerekli adli işlemler hızla başlatılmaktadır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine operasyonda gösterdikleri başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Halkımızın güvenliği ve ülkenin güvenliği için gece gündüz demeden çalışan emniyet güçlerimize destek olmaya devam edeceğiz.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Oyak Çimento’nun Yeni Tesisi İçin “ÇED Gerekli Değildir” Kararı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Hakkında Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Eylül Ayı Meclis Toplantısı Körfez’de Gerçekleştirildi
DERİNCE
6 Kez Görüntülendi.
Derince’de Üreten Belediyecilik Modeli Hayata Geçiyor
ASAYİŞ
20 Kez Görüntülendi.
Feci Kaza: Genç Sürücü Hayatını Kaybetti
SİYASET
150 Kez Görüntülendi.
CHP Körfez İlçe Başkanı, Gülseren Solmaz Görevden Alındı
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
KOSKEM’den Hayat Kurtaran Müdahale: 154 Kişi Boğulmaktan Kurtarıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 6 Binden Fazla Bina Riskli Yapı Statüsünde
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
Kamu Görevlisi Gibi Davranıp Dolandırıcılık Yapan Şüpheli Yakalandı
KOCAELİ
11 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de D-130 Karayolu’nda Tır ve Kamyonlara Saatli Giriş Yasağı Başladı