Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Turizm firması sahibi, tabanca ile vuruldu

İzmit ilçesinde, Alikahya Merkez Mahallesi'nde bulunan bir turizm firmasında 14 Haziran tarihinde meydana gelen silahlı saldırıda

İzmit ilçesinde, Alikahya Merkez Mahallesi'nde bulunan bir turizm firmasında 14 Haziran tarihinde meydana gelen silahlı saldırıda turizm firması sahibi Cemal K. tabanca ile vurularak yaralandı. Saldırgan F.K., olay yerinden kaçarken, Cemal K. kanlar içinde yerde kaldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Cemal K., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekiplerinin titiz çalışması sonucunda saldırgan F.K. ile olaya yardım ettiği belirlenen Z.K., Y.K. ve M.S.K. isimli şahıslar yakalandı. Şüphelilerle birlikte olayda kullanılan tabanca da ele geçirildi. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü ve daha sonra adli makamlara sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Z.K. ve M.S.K., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, F.K. ve Y.K. ise "kasten öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis soruşturması devam ediyor ve olayın ayrıntıları üzerinde detaylı bir şekilde çalışılıyor.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
3 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs İzmit’te Yakalandı
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
Derince’de Yerel  Üreticinin Yanındayız
KÜLTÜR
34 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Mevlana’nın Vuslat Yıldönümünde Manevi Gece
ASAYİŞ
22 Kez Görüntülendi.
Türkiye Genelinde Siber Suç Operasyonu: 301 Şüpheli Yakalandı
KÖRFEZ
20 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Gençler İçin Kariyer Günü Düzenleniyor
KOCAELİ
35 Kez Görüntülendi.
 Dijital Dünyada Kadın Güvenliği Kocaeli’de Masaya Yatırıldı
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
Kandıra’da Aranan Hükümlü Operasyonla Yakalandı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan, Aranan Şahıs Körfez'de Yakalandı
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Doğa Katliamına, 7 Milyon 478 Bin TL Ceza
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
HSK Kararnamesi ile Görev Yeri Değişiklikleri