Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Derince Belediyesi, Ata Sporumuz Cirit Şöleni’ne ev sahipliği yapacak

Derince, 23 Haziran Pazar günü Geleneksel Ata Sporumuz Cirit Şöleni’ne ev sahipliği yapacak.

Derince, 23 Haziran Pazar günü Geleneksel Ata Sporumuz Cirit Şöleni’ne ev sahipliği yapacak. Derince Belediyesi ve Kocaeli Erzurumlular Derneği iş birliğiyle düzenlenecek olan etkinlik, Yenikent Mahallesi, Ertuğrul Gazi Bulvarı’nda, Derince Anadolu Meslek Lisesi Arkası’nda gerçekleşecek. Saat 17.00’de başlayacak olan şölene yoğun bir katılım bekleniyor.

Cirit tutkunlarının ve kültürel etkinlik severlerin bir araya geleceği etkinlikte, cirit ekipleri gösterilerini sergileyecek. Ayrıca, Çayırova Anadolu Spor Kulübü Derneği’nin katkılarıyla düzenlenecek etkinliklerde, çeşitli sanatçılar da sahne alarak izleyicilere müzik ziyafeti sunacak.

Derince’de yaz aylarının renkli etkinliklerinden biri olan Cirit Şöleni, geleneksel spor kültürümüzü yaşatma ve tanıtma amacı güdüyor. Etkinlik, şehir sakinlerinin keyifli bir gün geçirmelerine olanak tanıyacak ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
186 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.