Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Kocaeli Körfez'de, Kadın Yatağında Ölü Bulundu

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, 48 yaşındaki İlknur Usta, eşi tarafından yatağında ölü bulundu.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, 48 yaşındaki İlknur Usta, eşi tarafından yatağında ölü bulundu. Olay, Hacıosman Mahallesi Hızır Reis Caddesi'nde bulunan bir binada meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, İlknur Usta'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Üç çocuk annesi kadının cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı. İlknur Usta'nın ölüm sebebi ve olayın detayları üzerinde durulurken, adli tıp incelemesi için de gerekli işlemler başlatıldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, binada ve çevresinde detaylı araştırmalar yaparken, İlknur Usta'nın yakın çevresiyle de görüşmeler gerçekleştiriliyor.

Kocaeli Körfez'de yaşanan bu üzücü olay, ilçe sakinlerini derin bir üzüntüye boğarken, olayın aydınlatılması için çalışmaların titizlikle sürdüğü bildirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
186 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.