Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Hürriyet Halk Günü’nde Vatandaşları Dinledi

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini birebir dinlemek amacıyla düzenlenen Halk Günü programlarına devam ediyor.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini birebir dinlemek amacıyla düzenlenen Halk Günü programlarına devam ediyor. Yoğun ilgi gören program, 10.00-13.00 saatleri arasında Başkanlık makamında gerçekleşti.

Vatandaşlar Talep ve Önerilerini Paylaştı

Halk Günü programı kapsamında, vatandaşlar İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e sorunlarını, taleplerini ve önerilerini doğrudan iletme fırsatı buldu. Ayrıca, programda hazır bulunan belediye birim müdürleri, vatandaşların konularıyla ilgili anında bilgilendirme yaparak çözümler sundu.

Başkan Hürriyet’ten Samimi Mesajlar: “Her Zaman Halkımızın Yanındayız”

Program boyunca Başkan Hürriyet, her bir vatandaşla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Vatandaşlar, İzmit Belediyesine duydukları güveni dile getirirken, Başkan Hürriyet her talebin değerlendirileceğini belirtti. İzmit Belediyesi olarak her zaman halkın yanında olduklarını vurgulayan Hürriyet, vatandaşların ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt: “Zor Olsa da Körfez İçin Değer”
GÖLCÜK
18 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Osmanlı Mirası Gün Yüzüne Çıkıyor
ASAYİŞ
15 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Günübirlik Ev ve Araç Kiralama Denetimi Gerçekleştirildi
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
8 Yıldır Aranan Hükümlü Kocaeli’de Yakalandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Minik Yetenekler Körfez'de Zafer Bayramı Coşkusuyla Sahada
ASAYİŞ
39 Kez Görüntülendi.
Gölcük’teki Hırsızlık Olayı İstanbul’da Çözüldü
KOCAELİ
11 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Temizlendi, Göl Yeniden Hayat Buldu
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Zabıta Eş Zamanlı Denetimlerle Sahada
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
42 Kocaeli Tanıtım Etkinliği Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
ASAYİŞ
115 Kez Görüntülendi.
Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs İzmit’te Yakalandı