Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Sabancı MTAl öğrencileri, yurt dışı faaliyetini, başarılı bir şekilde tamamladı.

Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Avrupa Birliği Erasmus+ programı kapsamında gerçekleştirdikleri uzun dönemli yurt dışı staj faaliyetini başarılı bir şekilde tamamladı.

Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Avrupa Birliği Erasmus+ programı kapsamında gerçekleştirdikleri uzun dönemli yurt dışı staj faaliyetini başarılı bir şekilde tamamladı. Proje kapsamında kabul edilen öğrenciler Taha YILMAZ ve Berkay ÇELİK, 3 ay süren stajlarını başarıyla tamamlayarak ülkelerine geri döndüler.

Öğrenciler, teorik bilgilerini pratiğe dökme fırsatı buldukları staj sürecinde yabancı dil gelişimlerine katkı sağladıklarını ve kültürel faaliyetlere katılarak önemli deneyimler kazandıklarını belirttiler. Taha YILMAZ ve Berkay ÇELİK, staj sürecinin kendileri için inanılmaz bir deneyim olduğunu ifade ettiler.

Öğrencilerin başarılı bir şekilde tamamladığı staj faaliyetinde desteklerini esirgemeyen öğretmenler Fatih BAŞARIŞ, Umut MAYETİN, Yavuz AYDIN, okul yönetimi ve kurum müdürü İbrahim IŞIL ile Kocaeli İl Milli Eğitim Ar-ge birimi yetkilisi Hasan Burçin MENTEŞ'e teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
SİYASET
100 Kez Görüntülendi.
İsmet İşeri’den Güç Birliği Mesajı: “Bu Bir Çekilme Değil, Dayanışma”
ASAYİŞ
45 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Uyuşturucu Hükümlüsüne Operasyonla Yakalama
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
 İzmit’te Hükümlü İki Şahıs Operasyonla Yakalandı
ÖZEL HABER
36 Kez Görüntülendi.
Kuşku, gururlandırdı
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Kart’ta Online Dönem Başladı
GÜNDEM
126 Kez Görüntülendi.
Körfezli Akın Yıldız Kazakistan’da Hayatını Kaybetti 
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Okul Çevrelerinde Güvenlik Denetimi Yapıldı
SPOR
10 Kez Görüntülendi.
Körfezli Karateciler Bulgaristan’dan Madalyayla Döndü
DERİNCE
22 Kez Görüntülendi.
Derince’de Fidanlar Umutla Toprakla Buluştu
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi’nden Üniversite Gençlerine Eğitim Desteği