Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

KÖRFEZLİLER, MEŞALELER EŞLİĞİNDE, CUMHURİYET ÇOŞKUSUNU YAŞADI

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Fener Alayı düzenlendi.

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Fener Alayı düzenlendi. Körfezliler, meşaleler eşliğinde Cumhuriyet Şarkıları söyleyerek coşkuyla yürüdü. Körfez, Cumhuriyet meşaleleriyle aydınlandı.

Körfez’de Cumhuriyet Bayramı ve 101. yıl coşkusu, gün boyu düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Yürüyüşe Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum müdürleri, oda başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Marşlar ve şarkılar eşliğinde gerçekleşen yürüyüş, Tütünçiftlik Necmettin Erbakan Kültür Merkezi önünden başlayarak Ağadere ve Tuğrul Caddesi üzerinden Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ne kadar devam etti. Meşaleler ve Türk bayraklarıyla süslenen yürüyüş sırasında vatandaşlar, evlerinin balkonlarından alkışlarla kalabalığa destek verdi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
DERİNCE
19 Kez Görüntülendi.
Derince’de Fidanlar Umutla Toprakla Buluştu
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi’nden Üniversite Gençlerine Eğitim Desteği
KOCAELİ
16 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Müteahhitlerinden Kentsel Dönüşüme Tam Destek
YAŞAM
89 Kez Görüntülendi.
Cevriye Avcı ve Özcan Sevinç Hayatlarını Birleştirdi
KOCAELİ
54 Kez Görüntülendi.
“4 Mevsim Kocaeli” Fotoğraf Yarışması Başvuruları Sürüyor
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
GTÜ Akademisyenlerine Cumhurbaşkanından Bilimsel Onur Ödülü
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Dernek Binasında Kumar Operasyonu
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Emniyeti’nden Göçmen Kaçakçılığına Darbe
KÖRFEZ
23 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Mimar Sinan Mahallesi’nde Altyapı Çalışmalarını İnceledi
KÜLTÜR
13 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Tanıtım Atağıyla 15 Milyon Kişiye Ulaştı